БРОНЗОВ ЗАГАР – КАК ДА ГО ЗАДЪРЖИТЕ ОЩЕ ПО-ДЪЛГО?

БРОНЗОВ ЗАГАР – КАК ДА ГО ЗАДЪРЖИТЕ ОЩЕ ПО-ДЪЛГО?

Искате ли да се радвате на летния си загар дълго време? За щастие, това е възможно с тези полезни съвети и правилните продукти!

Стъпка 1: Пилинг

1 – 2 дни преди слънчевите бани трябва да използвате ексфолиант за тяло, който да премахне мъртвите кожни клетки.

Ароматен любимец за ексфолиране ни е DOUGLAS HOME SPA GARDEN OF HARMONY BODY SCRUB  
Грижовният ексфолиант за тяло Garden of Harmony от Douglas Home Spa превръща ползването му в СПА преживяване. Нежният скраб за тяло премахва мъртвите клетки изключително нежно и оставя кожата чудесно еластична. С деликатните си нотки на бадем и портокал той пренася сетивата ви в красиво разцъфнала градина - идеалната възможност да отделите време за себе си и да се отпуснете!

Важно: непосредствено след плажа, се въздържайте от ексфолиране. След няколко дни може да продължите с пилинг за тяло веднъж седмично.

Стъпка 2: Хидратация

Ключът към дългия тен е хидратацията! Използвайте овлажняващ продукт за тяло, който да придаде мекота и еластичност на кожата.

Този продукт ни е фаворит, когато става дума за перфектно овлажняване ONE, TWO, FREE HYDRA POWER BODY LOTION Лосионът за тяло Hydra Power от Оne.two.free! прави кожата гладка и еластична. Уникалната формула е обогатена с ферментирал хибискус, който съдържа плодови киселини с естествен ексфолиращ ефект, както и хиалуронова киселина и ферментирали пробиотици, които осигуряват на кожата допълнителна доза влага. С масло от ший и маслина, слънчоглед и зехтин, лосионът поддържа естествената бариера на кожата и я прави еластична и мека. Неговата ултралека текстура бързо се топи в кожата, без да оставя остатъци, осигурявайки свеж блясък.

Стъпка 3: Блестящи частици

Ако искате още повече да изпъквате и да се хвалите с бронзовия си загар, задължително трябва да добавите олио или лосион за тяло със златни частици, който да засили красивия ви тен.

Уникален блясък се придобива с: RENORA BRONZING BODY MILK SECRET GLOW  
Млечен бронзиращ лосион за тяло, който нежно се разтапя при контакт с кожата, дарявайки я с ослепителен бронзов тен и неустоимо луксозно и съблазняващо ухание на жасмин. Ефирната немазна формула на млякото е специално разработена за бърза абсорбация от кожата, без неприятно лепкаво усещане. Витаминният комплекс E+C+F активира тена и удължава неговия ефект. Комбинацията от няколко вида фини частици осигуряват мигновен бронзов загар и блестящ завършек. Високото съдържание на натурални масла от бадем, чия и арган подхранват кожата и й осигуряват дълготрайна еластичност и мекота.

Стъпка 4: Поддържайте тена

За съжаление почивката винаги си има край и ако не се погрижим добре да удължим тена си, той ще избледнее постепенно. За „ретуш“ обичаме да използваме автобронзанти – дали на капки, мус или крем - изборът е ваш!

Ако предпочитате капките, то вашият продукт е ONE.TWO.FREE! SELF-TAN DROPS 
С автобронзиращите капки от one.two.free! можете да превърнете любимия си дневен или нощен крем в автобронзант с подхранващи свойства. Капките на водна основа използват ферментирали гъби Рейши, за да придадат на кожата ви ценна влага, да укрепят естествената ѝ бариера и да подпомогнат регенерацията - за безупречен тен с естествено излъчване. Благодарение на индивидуално адаптираната формула имате пълен контрол върху интензивността на своя тен: в зависимост от количеството капки, които добавяте към любимия си крем, можете да постигнете лек или по-интензивен ефект - без петна, без запушени пори и без изсушаване!

Ако сте фенове на муса и пяната, задължително вижте ST MORIZ ADVANCED COLOUR CORRECTING TANNING MOUSSE
Той е особено подходящ за хора със средно тъмна кожа, които обикновено изгарят когато са изложени на слънце.

Горещо ви препоръчваме и тази пяна: DOUGLAS SUN INSTANT SELF-TANNING BODY FOAM
Тя придава на кожата естествен слънчев загар. Леката пяна се нанася лесно, без да оставя ивици и лепкави следи. Освен това има летен, свеж и много приятен аромат.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.