Годините просто нямат шанс!

Годините просто нямат шанс!

Традиционно празнуваме нашата седмица, посветена на грижата за кожата – SKINCARE WEEK с изпитани съвети за още по-красива и здрава кожа. Вижте как и с какво да постигнете не само страхотно излъчване, а и да намалите фините линии и бръчиците по лицето.

Липса на хидратация

Продуктите за грижа с хиалуронова киселина и ретинол освен, че осигуряват интензивна хидратация на кожата, възстановяват еластичността й и придават несравнима мекота.

Заложете на CLINIQUE SMART CLINICAL REPAIR SERUM 

Серум против стареене, проектиран от експертна група учени и дерматолози. Формулата е супер концентрирана, насочена срещу признаците на стареене, включително експертно разработена, богата на пептиди бленда, плюс мощен ретиноид и хиалуронова киселина. Насочва се към пълния набор от линии и бръчки, атакувайки от три отделни ъгъла. Кожата е видимо подмладена, по-гладка и по-еластична на допир, възвръщат се сияйността и плътността й.

Друг безспорен фаворит е LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM 

Отличителна опаковка с три отделения и майсторски комбинирани съставки осигуряват деликатна експертна грижа за кожата. Серумът в първото отделение съдържа хиалуронова киселина, която благодарение на фрагментираните си молекули, осигурява по-добра абсорбция в кожата. Серумът във второто отделение съдържа комбинация от мощна, но стабилна и бързодействаща форма на Витамин С и Ниацинамид (Витамин В3), които са познати със способността си да спомагат видимото намаляване на тъмните петна, фините линии и следите на стареене, като озаряват кожата. Серумът в третото отделение съдържа ферулова киселина, стабилизирана в база без съдържание на вода, за да се запази ефективността ѝ през целия период на употреба.

Топ продукт е и CLARINS DOUBLE SERUM 

Двуфазна грижа против стареене с водноразтворима и мастноразтворима формула, обогатена с 21 растителни екстракта. Стимулира петте жизнени функции на кожата и за първи път дешифрира езика на младостта й. Уникалната, универсална двойна формула, вдъхновена от природата комбинира 21 от най-мощните антиейдж съставки, включително екстракт от куркума с богата концентрация на турмерон, за ефективно и видимо действие срещу признаците на стареене.

Вижте също:

Срещу фини линии & бръчки

Изберете дневен антиейдж крем за еластична и видимо по-млада кожа – препоръваме тези с колаген, както и с UV защита.

Заложете на DERMACOSMETICS DR. SUSANNE VON SCHMIEDEBERG L-CARNOSINE ANTI-AGE CREAM SPF 30 

L-Carnosine Anti-A.G.E. cream SPF 30 за всички типове кожа ефективно противодейства на образуването на бръчки, като забавя озахаряването на клетките. Уникалната активна съставка L-Carnosine може да намали A.G.E.s (Advanced Glycation Endproducts), като по този начин забавя процеса на стареене на кожата. Формулата със SPF 30 овлажнява кожата и предпазва от фото стареене благодарение на UVA и UVB филтри. Видимият резултат: младежки сияйна и защитена кожа.

Точно попадение с CLINIQUE SMART CLINICAL REPAIR WRINKLE CORRECTING CREAM 

Мощно допълнение към антиейдж линията на Clinique, Smart Clinical Repair™ e ултра-подхранващ крем, проектиран да намалява видимо линиите и бръчките - за еластична, по-млада кожа. Формулата с CL1870 Peptide Complex™ спомага за естественото стимулиране на колаген в кожата и укрепва дермалната структура. Кожата се усеща по-силна и изглежда по-гладка.

За стягане & повдигане

Изберете крем, с чието многостранно действие да имате кожата, за която винаги сте мечтали.

Уау ефектът е тук с KORRES BOUNCE FIRMING INTENSE MOISTURISER 

Крем за лице който имитира естествената симетрия на лицето и я възстановява. Търсенето на добре очертани скули, стягане и оформяне в зоната на челюстта, изпълненa кожа - това вече не е мода, а трайно желание на все повече мъже и жени. Ето защо от Korres обновиха своята серия с екстракт от черен бор. Кремът за лице за суха кожа действа в 4 направления - стяга, повдига, оформя контурите и намалява фините линии и бръчките. Екстрактът от черен бор е съставка, въведена в козметиката от марката Korres. Тя има силно изразено антиейдж действие, подобрява еластичността и възвръща стегнатия вид на кожата.

Ефективност и качество в GUERLAIN ORCHIDEE IMPERIALE 5G 

Кремът Orchidée Impériale е изключителна цялостна грижа, която спомага за коригиране видимите признаци на стареене. Извлечена дълбоко от корените, силата на орхидеята е концентрирана в новия молекулярен екстракт Orchid Totum™. Той спомага за активирането и за първи път за удължаване дълголетието на клетките в кожата.

Определно няма да сгрешите, ако опитате и:

Нощната грижа е важна

Докато ние спим, кожата се възстановява и е добре да подсилим този процес със серум, който видимо намалява признаците на стареене. 

В любимец на всички се превърна ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTI-RECOVERY COMPLEX 

Открийте следващото поколение на революционната на най-всеобхватния Advanced Night Repair серум, създаван някога. Сега с Chronolux™ Power Signal Technology, този бързо навлизащ в дълбоките слоеве на кожата серум намалява вида на множество признаци на стареене, причинени от вредите на околната среда и модерния начин на живот. Кожата изглежда по-гладка и с по-малко линии, по-млада, сияйна и с равномерен тен.

Свеж поглед

Последно, но не и по важност – кремът за очи! Неговата роля е не само да редуцира фините линии около очите, а и да премахне подпухналостта и тъмните кръгове.

Няма да сгрешите с DOUGLAS FOCUS COLLAGEN YOUTH ANTI-AGE RICH EYE CREAM 

Обогатена с ценен колаген, богатата формула подхранва и се грижи за околоочния контур, като му придава жизненост и намалява тъмните кръгове и подпухналостта.

Наш фаворит е и EISENBERG CLASSIC EYE AND LIP CONTOUR CREAM

Този вълшебен коктейл успокоява деликатната околоочна зона. Той комбинира неутрализиращи стареенето, хидратиращи и изглаждащи свойства на олио от гроздови семена и хиалуронова киселина с екстракти от червени водорасли, черен бъз и бизаболол. Идеална база за грим за чувствителни очи.

Точно попадение е CLINIQUE SMART CLINICAL REPAIR WRINKLE CORRECTING EYE CREAM 

Околоочен крем, който помага за укрепване на вашата дермална поддържаща структура за по-гладка, по-младо изглеждаща кожа в зоната около очите. Този крем за борба с бръчките е проектиран да укрепва тази кожа, като я прави по-силна, видимо по-гладка и по-устойчива.

Хит продукт от SISLEY SISLEŸA L'INTÉGRAL ANTI-ÂGE EYE AND LIP CONTOUR CREAM 

Sisley осигурява истински завършено решение като се бори с видимите признаци на стареене, свързани с 3-те типа старене: генетично, от околната среда и поведенческо. Екстракти от персийска акация, линдера, протеинов комплекс от соя и мая допринасят за ре-енергизирането на околоочния контур и намалява бръчките и фините линии за видимо по-свеж и младежки вид.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.