Свежи идеи за 14-ти февруари!

Свежи идеи за 14-ти февруари!

Представяме ви няколко идеи с които да зарадвате своята половинка или вас самите по случай празника на любовта и виното. С любов за нея, с любов за него…

Подаръци за Свети Валентин

Най-красивият подарък идва от сърцето! Той не е задължително да е най-скъпият, нито най-големият, важното е да носи усмивки на лицето и топлина в сърцето. Превърнете този Свети Валентин в незабравим празник на душата и красотата!

Любов с вкус на череша от TOM FORD LOST CHERRY 

TOM FORD LOST CHERRY е цялостно пътуване в забраненото: контрастно ухание, което разкрива изкусителна дихотомия от игрив, бонбонен блясък отвън и сочна плът отвътре. Невинността се кръстосва с удоволствието чрез начало, което улавя класическото съвършенсто.

С любов към косата

Нашата коса е нашата визитна картичка и заслужава същата любов и грижа, каквато полагаме за тялото и лицето си.

Ще се влюбите в KÉRASTASE ELIXIR ULTIME L'HUILE ORIGINALE OIL 

Универсално подхранващо олио за максимален блясък, мекота и подхранване за всеки тип коса. Обогатено с ценни масла: масло от марула – хидратира и подхранва косата; масло от камелия – изглажда и придава блясък на косата; масло от царевичен зародиш – активна съставка, която подхранва и защитaва; масло от пракакси – придава блясък и интензивно хидратира косата; арганово масло – помага за възстановяване на силата на косата и я предпазва от негативни външни фактори. Интензивно подхранва сухата и изтощена коса и осигурява защита при обработка с топлинни инструменти до 230 °C.

С грижа за мъжете

Дори и по-силната половинка има нужда от грижа, за да се чувства добре, да изглежда добре и да може да отпуснем глава на рамото на любимия човек с усмивка.

Всичко най-необходимо е събрано в DOUGLAS MEN STARTER SET ENERGY 

Този комплект съчетава три ефективни продукта, които енергизират кожата, изпълват я с влага и предотвратяват първите признаци на стареене. Душ гел 2-в-1 за тяло и коса (100 мл), матиращ дневен гел-крем за лице (25 мл) и дезодорант спрей против изпотяване (50 мл).

Запечатайте с целувка

Устните са най-омагьосващата част от лицето, както на жените, така и на мъжете и се нареждат на равно с очите, като най-впечатляваща част от лицето на човека.

Изкушаващи устни от PURE COLOR DESIRE ROUGE EXCESS MATTELIPSTICK 

Pure Color Desire Matte е едно от най-пигментираните червила на Estee Lauder, създавани някога (25% наситен чист пигмент). Дава ви моментално плътно покритие с наситен цвят и невероятен комфорт и дълготрайност. Усеща се леко и не изсушава устните. Нанася се гладко и равномерно. Обгръща устните в изключително комфортен мек кадифен матов цвят.

Съветът на козметичния редактор:

„Като любител на хубавата козметика, обожавам да получавам подаръци, които да правят кожата ми блестяща, еластична и със здравословен блясък. Засвидетелствайте чувствата си към половинката, като покажете любовта си към кожата му с правилния продукт за грижа.“

Препоръчваме DOUGLAS FOCUS COLLAGEN YOUTH ANTI-AGE SERUM 

С възрастта кожата губи своята еластичност и стегнатост и се появяват бръчки. Формулирани с колаген, експертните формули Collagen Youth помагат на кожата да изглежда по-млада.                                                      Създаден с мощен колаген, серумът Collagen Youth Anti-Age на Douglas Skin Focus помага за намаляване на първите признаци на стареене и запазване на младостта на кожата. Бръчките и фините линии намаляват, а кожата става все по-стегната.

Опитайте и:

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.