Ела, пролет! 8 аромата, с които да предизвикаме настъпването на новия сезон

Ела, пролет! 8 аромата, с които да предизвикаме настъпването на новия сезон

Тази година пролетта не ни се усмихна така, както бихме искали, а леко ни изненада със снежна приказка. Въпреки това, ние вече нямаме търпение да посрещнем слънчевите лъчи и аромата на цъфнали дръвчета и в главата ни се въртят разнообразни ритуали, с които да извикаме най-цветния сезон в годината. Защото това е магията на пролетта – новото начало. И, след като сме се освободили от стари навици и вещи, е време да кажем „здравей“ на няколко пролетни аромата, които спечелиха сърцата ни и завладяха мислите ни.

ЗА НЕЯ

GUERLAIN MON GUERLAIN SPARKLING BOUQUET

Когато пролетната промяна започва с блясък….

Новият Mon Guerlain Sparkling Bouquet е сияен аромат, подобно лъчезарна усмивка, в който емблематичното дуо от лавандула и ванилия са нежно украсени от искрящи нотки круша и самбак жасмин. Mon Guerlain отразява нова фасета на женствеността - искрящата! Ода на позитивните емоции, аурата на сияйната жена. Бутилката с форма “Quadrilobe” e вдъхновена от скъпоценните камъни в бижутерията, а пръстенът й е обсипан с кристали в сребърен нюанс, които пречупват и отразяват светлината подобно водопад от светлина.

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NOIR

Когато пролетната промяна е чувствена мистерия…

Вдъхновен от оригиналния аромат for her, MUSC NOIR реинтерпретира кодовете си, надграждайки най-тъмните и интензивни фасети на иконичния си ароматен шлейф - връхни нотки на сочна слива, последвани от хелиотроп, пристрастяващо цвете с опияняващ аромат, което носи яркост на аромата. Следва пленителното сърце от мускус, което надгражда текстура с тъмен и чувствен акорд на велурена кожа. Този енигматичен аромат отдава почит на дуалната природа на всички жени - истинско chiaroscuro, в което сянката и светлината се търсят в бленд от мистерия и екстремна чувственост. for her MUSC NOIR разкрива женствеността на всяка дама и отдава почит на вътрешната й красота.

PACO RABANNE OLYMPEA BLOSSOM

Пролетната промяна като свобода и сексапил

Дълбоко в божествената градина, Olympéa Blossom е по-секси и освободена от всякога. Нейната красота струи навсякъде около нея. Където и да отиде, самоувереността й цъфти във взрив на радост и свобода. Като букет, тя събира своята собствена история. Чувствеността извира от дръзката й женственост. Каква е нейната тайна? Женствен и чувствен флорален аромат...

GIORGIO ARMANI SI EAU DE PARFUM INTENSE

Събудете сетивата с интензивна чувственост

Аромат за уверената и свободна дама, който олицетворява модерната женственост, която през призмата му, възприема още по-изтънчен и съблазнителен облик. В аромата присъства емблематичният за линията нектар от касис, а в допълнение розата се смесва с кадифения елин. За финал, пачули и смола дават обгръщащо усещане в основата на аромата.

Още аромати, които вещаят пролетна промяна:
  1. Giorgio Armani MY WAY
    Giorgio Armani Giorgio Armani MY WAY Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 164,00 лв. От 120,00 лв. Разлика: 44,00 лв.
  2. Lancôme Idôle L'Intense
    Lancôme Lancôme Idôle L'Intense Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 140,00 лв. От 112,00 лв. Разлика: 28,00 лв.

 

ЗА НЕГО

TOM FORD COSTA AZZURRA

Събудете сетивата с бягство без задръжки

Подарете ароматно бягство на любимия мъж с COSTA AZZURRA – аромат, улавящ леката чувственост на едно бягство без никакви задръжки. Вълнуващият дъх на морски въздух, свежи ароматни нотки, вечнозелени растения и цитруси, задават тона и се смесват с дълбоки дървесни ухания - прохладна комбинация от кипарис, дъб и дъхави растения.

 

ФЛОРАЛНИ И НЕУСТОИМИ

SHISEIDO GINZA

Почит към цветята…

Несъмнено уникален аромат, който се разкрива върху кожата колкото женствен, толкова и жизнен - Ginza е флорален букет, подсилен от дървесни ухания – перфектен баланс между сила и женственост. Ароматът се отваря с ярък взрив от искрящ нар и пикантен розов пипер, а в сърцето му, жасминът разкрива най-разкошните си аспекти.  Листенца от цветовете на магнолия и фрезия се завихрят в радостен полъх, докато японската орхидея добавя нотка на тайнственост към цветния микс. Внезапно, тази флорална чувственост се изостря от дървесните нотки на хиноки, чийто дълго тлеещ фасет се отразява като ехо в дълбочината на сандаловото дърво и интензивността на пачули.

 

LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL

Щастието като начин на живот

Новата парфюмна вода La vie est belle Soleil Cristal ви кани да озарите света от щастие и да превърнете обикновеното в необикновено. Отдайте се на слънчево ароматно пристрастяване, което блести ярко със своето флорално сърце. В основата на аромата е трио от бели цветя: жасмин, портокалов цвят и иланг- иланг, комбинирани със слънчев кокосов акорд, който подчертава тяхната кремообразна, кадифена текстура. Този топъл, чувствен и невероятно вълнуващ акорд контрастира с бергамот и мандарина, които внасят непосредствено и искрящо усещане за свежест. Дуетът от ирис и пачули е съчетан с вкусната и пристрастяваща ванилия, която му придава безпрецедентно сияние.

ESTEE LAUDER BEAUTIFUL BELLE

Когато пролетта среща романтиката

Любовта не признава правила. Потопете се в нейния свят, в омайното съчетание от личи, мимоза, розови венчелистчета, портокалов цвят, гардения и марципанов мускус.

Още аромати с дъх на цветя:

 

 

 

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.