YASUMI Rice Cleansing Foam Почистваща пяна

Yasumi Rice нежна почистваща пяна с оризови протеини 150 ml
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
071003
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Деликатна пухкава пяна за лицето с добавка на оризови протеини, предназначена за всички типове кожа, дори чувствителна и склонна към зачервяване.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
150ML
25,95 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Почистваща пяна Какъв проблем решава: ПОЧИСТВАНЕ И ТОНИЗИРАНЕ Основна полза: Деликатна пухкава пяна за премахване на грим с добавка на оризови протеини, предназначена за всички типове кожа, дори чувствителна и склонна към зачервяване. Използването на YASUMI Rice Cleansing Foam прави кожата старателно почистена и овлажнена. Оризови протеини Те стимулират защитните механизми на кожата срещу оксидативен стрес, като по този начин предпазват от свободните радикали, поддържат епидермалната бариера и осигуряват здрав вид. Влияят и на бръчките, като намаляват дължината и дълбочината им. Гликозаминогликани (GAG) Това са естествени овлажнители на тялото. Те са хидрофилни молекули, които помагат за извличането на вода в кожата и я поддържат хидратирана. Като задържат влагата в нашите кожни клетки, те спомагат за поддържането на структурната цялост на кожата, осигурявайки й обем, еластичност и стегнатост. Въпреки че се обръща голямо внимание на производството на колаген и еластин, всъщност ролята на GAG играе също толкова важна роля в предотвратяването на бръчките. Смята се, че намалените нива на кожни гликозаминогликани допринасят за суха кожа, бръчки и атрофия. В продуктите за грижа за кожата те играят ключова роля в метаболизма на епидермалните клетки и дермата и помагат за възстановяването и възстановяването на колагена в кожата. Хиалуронова киселина Хиалуроновата киселина има забележителна способност да поддържа хидратацията на кожата. Повече от половината от съдържанието на хиалуронова киселина в тялото ни се намира в кожата. За съжаление с възрастта, особено след 50-годишна възраст, количеството му намалява значително. Също така през лятото, под въздействието на ултравиолетовите лъчи, хиалуроновата киселина се фоторазгражда, което води до процеса на фотостареене на кожата. С намаляване на количеството му структурата на колагеновите влакна се променя, което води до образуване на бръчки и бразди, кожата става суха и набръчкана. Глицерин Хидрофилно овлажняващо и изглаждащо вещество. Той играе ролята на стимулатор на проникването, тъй като прониква в роговия слой. Благодарение на това улеснява другите активни съставки, съдържащи се в препарата, да преодолеят епидермалната бариера. Има хигроскопични свойства – привлича вода и я натрупва в кожата. Прави кожата мека, еластична и гладка. Пол: Дамски Вместимост: 150ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Деликатна пухкава пяна за премахване на грим с добавка на оризови протеини, предназначена за всички типове кожа, дори чувствителна и склонна към зачервяване.

Включената в състава на продукта патентована съставка HYALORICE, представлява комбинация от оризови протеини, GAG (гликозаминогликани) и хиалуронова киселина. Тя отговаря за хидратацията, като същевременно предпазва кожата от загуба на вода. Ниацинамидът и пантенолът успокояват и намаляват зачервяването на кожата.

Уреята, захарите и аминокиселините подхранват кожата и подобряват нейния вид. Използването на YASUMI Rice Cleansing Foam прави кожата старателно почистена и овлажнена.

 

Ефекти / ползи:

- Почистена кожа

- Освежена кожа

- Сияйна кожа

- Подхранена кожа

- Защита на кожната бариера

Начин на употреба
Нанесете малко количество от препарата (1-2 дози) върху навлажнени ръце и след това направете лек масаж. Измийте с вода.
Състав
AQUA, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, BETAINE, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYALURONIC ACID, PANTHENOL, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, AGASTACHE MEXICANA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, GLYCINE, FRUCTOSE, UREA, NIACINAMIDE, INOSITOL, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CITRIC ACID, PROPANEDIOL, LACTIC ACID, PARFUM, TETRASODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.
Оценка на потребителите
  1. река и приятна
    Много добра пяна, ползвам я за втора стъпка при двойно почистване и определено ми харесва.

    Мнение от Мария,

  2. Поредната страхотна находка на марката
    Много приятна и деликатна пяна.

    Мнение от Калина,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: YASUMI Rice Cleansing Foam
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.