КОМПЛЕКТ YASUMI Pro Enzymatic peeling mask set Маска за лице

Комплект ензимна пилинг маска Enzymatic
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
067289
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Ензимен пилинг под формата на маска. Ензимите на папая и ананас омекотяват и улесняват премахването на мъртвите кожни клетки.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
20GR
39,95 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Маска за лице Пол: Дамски Вместимост: 20GR Основна полза: С комплекта Yasumi Pro Enzymatic peeling можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Ензимен пилинг под формата на маска. Съдържа екстракт от папая и ананас. Ензимите на плодовете омекотяват и улесняват премахването на мъртвите кожни клетки. Бялата глина изглажда и успокоява кожата. Ензимният пилинг е отлична терапия, която нежно действа върху кожата, без да я уврежда. Тази терапия ще донесе на кожата ви следните предимства: - Пълно почистване на кожата (замърсявания, бактерии и мъртва кожа) - Стимулиране на обновяването на кожата (епидермиса) - Подобряване на текстурата на кожата, правейки я гладка и равномерна - Намаляване на появата на хиперпигментация - Намаляване на признаците на стареене и увреждане от слънцето - Ревитализира, изсветлява и подобрява вида на кожа без блясък 100% натурална козметика! Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
С комплекта Yasumi Pro Enzymatic peeling можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Ензимен пилинг под формата на маска. Съдържа екстракт от папая и ананас. Ензимите на плодовете омекотяват и улесняват премахването на мъртвите кожни клетки. Бялата глина изглажда и успокоява кожата. Ензимният пилинг е отлична терапия, която нежно действа върху кожата, без да я уврежда. Тази терапия ще донесе на кожата ви следните предимства: - Пълно почистване на кожата (замърсявания, бактерии и мъртва кожа) - Стимулиране на обновяването на кожата (епидермиса) - Подобряване на текстурата на кожата, правейки я гладка и равномерна - Намаляване на появата на хиперпигментация - Намаляване на признаците на стареене и увреждане от слънцето - Ревитализира, изсветлява и подобрява вида на кожа без блясък 100% натурална козметика!
Начин на употреба
Комплектът съдържа: 1 X пилxнг маска в стъклено бурканче 20 гр 1 x купичка 1 x мерителна лъжичка 1 x четка 1x малка брандирана кърпа за почистване на лице Изсипете маската в купичката (по-малката страна на лъжичката, ако искате да направите процедура за лице, по-голямата страна на лъжичката, ако искате да третирате лицето, шията и деколтето). Добавете същото количество вода (съотношение 1:1). Разбъркайте старателно с четка и веднага нанесете върху лицето. Не оставяйте маската да изсъхне напълно – когато изсъхне, я напръскайте с тоник или я масажирайте с мокри ръце. След 15-20 минути свалете маската с навлажнената кърпа за лице в комплекта. Използвайте 1-2 пъти седмично. Внимание! 100% натурална козметика! След употреба затворете плътно капака на бурканчето.
Състав
KAOLIN, DIATOMACEOUS EARTH, BENTONITE, MALTODEXTRIN, ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT
Оценка на потребителите
  1. Маска
    Най-доброто почистване!

    Мнение от ГАЛИНА,

  2. Много ми харесва
    Рейтинг:
    100
    Пилинг маската е чудесна. Оставя нежна и сияеща кожа.

    Мнение от Тетяна,

  3. новия ми фаворит за пилинг маска
    Разкошна нежна маска, която почиства отлично и оставя усещане за почистена, мека и красива кожа.

    Мнение от Maria,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ YASUMI Pro Enzymatic peeling mask set
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.