Thierry Mugler Alien
Thierry Mugler Alien

Във всяка жена се крие нещо мистериозно. Уникалност, интимност, прозорливост - безкраен източник на красота и индивидуалност. Това човечество, което иска само да блести, се проявява чрез света на Alien. С един жест митичния парфюм разпръсква светлината на хиляди звезди. Когато това Друго се разкрие, се заражда новата утрин. Началото на нов ден, изпълнен с надежда. Обещание за пламенна зора. Пробужда се друг свят... Повече от откровение, това е преоткриване, породено от Alien.

Поръчайте
Кампанията

Извън времето, в света на тъмнината съществуват два образа - дъщерята на Слънцето и сина на Нощта. Скитат се сами в космоса в търсене на нова светлина. Само това може да ги обедини. Привлича ги лъч светлина на вратата на притъмнялата пустиня. Струи от странен стъклен монолит. Върху него се открояват пет букви: Alien. Когато го докосват, огромна светкавица пробожда тъмнината. Ослепителна светлина обгръща Вселената. Ражда се нова надежда...

Ароматът и неговите откровения

Alien излъчва светлина. с неговото пробуждане, жените засияват. невероятно и силно, ароматът разкрива своята красота, уникалност, човечност, в три откровения: сияйно, мистериозно и съблазнително.

Сияйно

Слънчев жасмин самбак. Крехкият характер на това “лятно цвете” от Индия контрастира на силата на неговото ухание. Чудо. На върха на венчелистчетата му е обещанието за свещена женственост.

Мистериозно

Енигматичният кашмеран. Затоплен от интензивното слънце, екзотичната съставка излъчва завладяващия аромат на мускус. Усещанията преливат…

Съблазнително

Успокояващ бял амбър. Тиери Мъглер си мечтае за съставка, която да бъде вечно модерна, която е мека и нежна, като "бял мохер". Чувството за комфорт поражда надежда.

Услугата за пълнене

Флаконът на Alien носи надежда. Разделянето на двете е немислимо. Вдъхновен от ароматните фонтани от миналото, MUGLER създава Фонтана и пълнителите, за да позволи на клиентите да напълнят отново "скъпоценните камъни Alien" в къщи...

Thierry Mugler Alien
Ароматът на Сезона
Alien flora futura
Eau de Toilette
Поръчайте
Линията
Thierry Mugler Alien
Alien EAU DE PARFUM
Thierry Mugler Alien
Alien EAU DE TOILETTE
Thierry Mugler Alien
Alien FLORA FUTURA
Вижте всички продукти на Alien
Филтри
на страница
 1. MUGLER Alien Goddess
  Mugler MUGLER Alien Goddess Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 157,00 лв. От 125,60 лв. Разлика: 31,40 лв.
 2. MUGLER Alien Goddess Refill до -20%
  Mugler MUGLER Alien Goddess Refill Парфюмна вода (EDP)
  Специална цена 176,00 лв. Редовна цена 220,00 лв.
 3. КОМПЛЕКТ MUGLER Alien до -20% Нов
  Mugler КОМПЛЕКТ MUGLER Alien Парфюмна вода (EDP)
  Специална цена 127,20 лв. Редовна цена 159,00 лв.
 4. КОМПЛЕКТ MUGLER Alien Goddess до -20% Нов
  Mugler КОМПЛЕКТ MUGLER Alien Goddess Парфюмна вода (EDP)
  Специална цена 124,80 лв. Редовна цена 156,00 лв.
 5. THIERRY MUGLER ALIEN ЕДТ
  Mugler THIERRY MUGLER ALIEN ЕДТ Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 108,00 лв. 86,40 лв. Разлика: 21,60 лв.
 6. THIERRY MUGLER до -20%
  Mugler THIERRY MUGLER Тоалетна вода (EDT)
  Специална цена 121,60 лв. Редовна цена 152,00 лв.
Филтри
на страница

Парфюмът MUGLER Alien - изкуството да придадеш облик на мечтите

През 2005 г. Доминик Ропион създава Alien парфюм за френския лейбъл MUGLER и оттогава тя се смята за абсолютна колекционерска ценност. Премиум марката създава ароматни произведения на изкуството, които не се подчиняват на законите на пространството и времето - вдъхновени от въображението и постоянното търсене на иновации. MUGLER Alien не напразно е един от най-чувствените аромати в света и е символ на съвършена женственост.

Мистериозен парфюм: Alien от MUGLER

Като един от най-иновативните и дръзки парфюмеристи, Доминик Ропион създава един от шедьоврите си – Алиен парфюм на MUGLER. С него той съчетава фантазия и реалност, за да разкаже една много специална история. Това създава мита за богинята на слънцето, която е обградена от аура на красота, съвършенство на формите и скъпоценност.

Със своята перлена кожа, богато украсена коса и благородни черти, тя олицетворява мистериозната линия на аромата. Преди всичко, съблазнителната му аура прави аромата абсолютно задължителен. Името, уханието, цветът и флаконът стимулират въображението - за едно мечтателно пътешествие на сетивата.

Купете емблематичния Alien парфюм онлайн на DOUGLAS.BG

Alien е символ на сияйна чувственост и мистериозна съблазън. Всички парфюми от линията ви очакват онлайн на DOUGLAS.BG. Поръчайте любимите си продукти само с няколко клика и се насладете на уникалните нотки на MUGLER Alien - нежни спътници за всички моменти от деня.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.