Thierry Mugler Angel

Аромат, невиждан и неусещан до момента на неговото създаване, за който никой не си е и помислял. Вярвате или не, той е реалност! Angel вдъхновява и създава усещане за комфорт. Отвежда ви на далечно пътешествие или ви връща в детството... Първият ориенталски гурме аромат, представящ жената на всички желания чрез синия аромат. Изобразява цвета на небето, мечтите, безкрайността, който само иконите на женствеността могат да олицетворят... "Легендарната Звезда."

Поръчайте
Ароматът и неговите фасети

Angel е аромат на парадоксите. И по-специално три.

Небесен:

Нотки на вятъра, чистия въздух и небето... Аромат на свежестта и свободата. Angel поражда усещане за удовлетвореност и спокойствие.

Вкусен:

Изплуват вкусовете от детството. Тези от безгрижния живот, смеха и сладките лакомства.

Сладострастен:

Изключителната женственост и елегантност на гала вечерите, които опияняват и заинтригуват. Ефектът на пачули и нажежаващата обстановката ванилия.

Услугата за пълнене

Флаконите на Angel са като бижута. Те са произведения на изкуството, за които трябва внимателно да се грижете. Вдъхновен от ароматните фонтани от миналото, MUGLER създава Фонтана и пълнителите. Тези изпреварващи времето творения позволяват на клиентите да напълнят отново стъклените флакони на Angel с прецизни движения, с което превръщат легендата в неподвластна на времето...

Thierry Mugler Angel Croisiere
Ароматът на сезона
Angel Croisiere
Eau de toilette
Поръчайте
Филтри
на страница
  1. КОМПЛЕКТ MUGLER Angel
    Mugler КОМПЛЕКТ MUGLER Angel Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 230,00 лв. 184,00 лв. Разлика: 46,00 лв.
Филтри
на страница
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.