BYREDO

BYREDO е модерна европейска луксозна къща, основана в Стокхолм , през 2006 г. от Бен Горам.

В контраст със скандинавската минималистична естетика, BYREDO носи ярък етнически почерк повлиян от индийския произход на Бен и създава нови стандарти в света на лукса.

Творения като парфюми, аромати за дома, парфюмни продукти за тяло и аксесоари пресъздават спомени и емоции, с единствена по рода си креативност. Суровини от най-високо качество и изискани дизайнерски решения отличават бранда и формират цялостното възприятие за модерния, градски, елегантен стил и начин на живот.

Всичко това дава уникално предимство на  марката BYREDO и й отрежда специално място на пазара на луксозни продукти.

 

Парфюмерия
Парфюмерия

Парфюми за коса
Парфюми за коса

Грижа за ръце и тяло
Грижа за ръце и тяло

Аромати за дома
Аромати за дома

 

 

Филтри
на страница
  1. BYREDO Cotton Polin
    Byredo BYREDO Cotton Polin Свещ
    155,00 лв.
  2. BYREDO Tree House
    Byredo BYREDO Tree House Свещ
    155,00 лв.
Филтри
на страница

BYREDO – символ на модерния, луксозен начин на живот

Бен Горъм основа своя лейбъл BYREDO в Стокхолм през 2006 г. с цел да улавя спомени и емоции в луксозни продукти. Роден в Швеция, той използва своята художествена подготовка и мултикултурни корени, за да създава благородни творения, които вдъхновяват. Независимо дали е парфюм, грижа за кожата или аксесоар за дома - продуктите завладяват с вечен дизайн, който отразява модерен и градски начин на живот.

BYREDO - лакомство за сетивата

Когато Горъм среща парфюмериста Пиер Вулф, след като завършва изящни изкуства, той открива страстта си към ароматите. В сътрудничество с майсторите парфюмеристи Olivia Giacobetti и Jerome Epinette, той скоро създава първите си парфюми – така се ражда луксозната марка BYREDO. Тя представя елегантни ароматни творения, които играят с емоции.

  • Парфюми - независимо дали е дървесен, флорален, ориенталско-пикантен или свеж - уникалните унисекс аромати от BYREDO разказват вълнуващи истории от цял ​​свят. Те отвеждат сетивата ви на едно мечтателно пътуване, пълно със спомени.
  • Парфюми за коса - те обгръщат косата ви с фин аромат и в същото време й придават копринен блясък. Луксозните и романтични композиции добавят неустоима нотка към цялостния ви стил.

Изящните творения са вдъхновени както от спомените на основателя на марката, така и от историята. Уникалните парфюми от Байредо ви даряват с успокояващ миг на релаксация. Висококачествените съставки на ароматите и минималистичният дизайн на опаковката придават нотка на модерен лукс.

Грижа за тялото и аксесоари за дома от Байредо

Освен парфюм, BYREDO представя и продукти грижа за тялото. В гамата на луксозната марка ще откриете и ароматен сапун и богат крем за ръце. Благоприятните аромати от BYREDO са на разположение и за вашия дом. Елегантните ароматни свещи и спрейове за стая създават уютна атмосфера и благодарение на техния вечен, пуристичен дизайн и са стилен аксесоар за дома. Така превръщате дома си в място за благополучие, което ви кани да се отпуснете и да мечтаете.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.