BYREDO

BYREDO е модерна европейска луксозна къща, основана в Стокхолм , през 2006 г. от Бен Горам.

В контраст със скандинавската минималистична естетика, BYREDO носи ярък етнически почерк повлиян от индийския произход на Бен и създава нови стандарти в света на лукса.

Творения като парфюми, аромати за дома, парфюмни продукти за тяло и аксесоари пресъздават спомени и емоции, с единствена по рода си креативност. Суровини от най-високо качество и изискани дизайнерски решения отличават бранда и формират цялостното възприятие за модерния, градски, елегантен стил и начин на живот.

Всичко това дава уникално предимство на  марката BYREDO и й отрежда специално място на пазара на луксозни продукти.

 

Парфюмерия
Парфюмерия

Парфюми за коса
Парфюми за коса

Грижа за ръце и тяло
Грижа за ръце и тяло

Аромати за дома
Аромати за дома

 

 

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

BYREDO – символ на модерния, луксозен начин на живот

Бен Горъм основа своя лейбъл BYREDO в Стокхолм през 2006 г. с цел да улавя спомени и емоции в луксозни продукти. Роден в Швеция, той използва своята художествена подготовка и мултикултурни корени, за да създава благородни творения, които вдъхновяват. Независимо дали е парфюм, грижа за кожата или аксесоар за дома - продуктите завладяват с вечен дизайн, който отразява модерен и градски начин на живот.

BYREDO - лакомство за сетивата

Когато Горъм среща парфюмериста Пиер Вулф, след като завършва изящни изкуства, той открива страстта си към ароматите. В сътрудничество с майсторите парфюмеристи Olivia Giacobetti и Jerome Epinette, той скоро създава първите си парфюми – така се ражда луксозната марка BYREDO. Тя представя елегантни ароматни творения, които играят с емоции.

  • Парфюми - независимо дали е дървесен, флорален, ориенталско-пикантен или свеж - уникалните унисекс аромати от BYREDO разказват вълнуващи истории от цял ​​свят. Те отвеждат сетивата ви на едно мечтателно пътуване, пълно със спомени.
  • Парфюми за коса - те обгръщат косата ви с фин аромат и в същото време й придават копринен блясък. Луксозните и романтични композиции добавят неустоима нотка към цялостния ви стил.

Изящните творения са вдъхновени както от спомените на основателя на марката, така и от историята. Уникалните парфюми от Байредо ви даряват с успокояващ миг на релаксация. Висококачествените съставки на ароматите и минималистичният дизайн на опаковката придават нотка на модерен лукс.

Грижа за тялото и аксесоари за дома от Байредо

Освен парфюм, BYREDO представя и продукти грижа за тялото. В гамата на луксозната марка ще откриете и ароматен сапун и богат крем за ръце. Благоприятните аромати от BYREDO са на разположение и за вашия дом. Елегантните ароматни свещи и спрейове за стая създават уютна атмосфера и благодарение на техния вечен, пуристичен дизайн и са стилен аксесоар за дома. Така превръщате дома си в място за благополучие, което ви кани да се отпуснете и да мечтаете.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.