Фиксиращ спрей за грим

Филтри
на страница
Страница
  1. MAC Fix+ Magic Radiance
    Mac MAC Fix+ Magic Radiance Фиксатор за грим
    ПЦД: Pcd Price 68,00 лв. 54,40 лв. Разлика: 13,60 лв.
Филтри
на страница
Страница

Фиксиращ спрей за дълготраен грим.

Грим, който трае по-дълго, дори в горещите дни, по време на спорт или просто така – лесно постижимо с фиксиращ спрей - известен също като фиксатор за грим. Независимо от търсения ефект – матиране, мек блясък, успокояване или освежаване, на DOUGLAS.BG със сигурност ще откриете подходящ продукт за вашите нужди.

Каква е функцията на фиксиращите спрейове?

С фиксиращ спрей може да се уверите, че внимателно нанесеният ви грим не избледнява и дълго време изглежда така, сякаш е нанесен току що. Как да го постигнете? Отговорът е – супер лесно и бързо! Първо нанасяте грима, както обикновено и след това просто напръсквате фиксиращ спрей за грим върху лицето си. Най-добре е да напръскате спрей фиксатора върху кожата на разстояние около 30 см и да оставите да изсъхне за около две минути.

Добрият фиксиращ спрей ще запази грима ви в продължение на много часове, дори ако е навън е горещо или нощта е дълга. Също така фиксаторът за грим е чудесно решение за дълги работни дни или спортни дейности. Финият спрей глези кожата ви с освежаващ ефект, който прави фиксиращия спрей чудесен спътник дори без да сте с грим. След нанасяне веднага попива и изглежда абсолютно незабележимо върху кожата. Ако имате нужда от ударна доза освежаване, съхранявайте фиксиращия спрей в хладилник.

Каква е разликата между фиксиращия спрей и спрея за лице?

Спреят за лице - наричан още мист или мъгла - служи за подхранване и овлажняване на кожата. Има и охлаждащ ефект. Спреят за фиксиране на грима е специален вид спрей за лице, който не само притежава всички тези функции, но и защитава грима, който вече е нанесен. Спреят е прозрачен и изсъхва бързо. Водоустойчивите фиксиращи спрейове дори поддържат грима ви в дъждовни дни или по време и след физическо натоварване. Матиращият спрей за грим пък предотвратява лъщенето на кожата.

Как да откриете подходящия фиксиращ спрей за грим?

В зависимост от съставките, които съдържа, фиксаторът за грим може да бъде особено подходящ за вашия тип кожа. В случай на суха кожа, например, не трябва спреят да съдържа алкохол. Ако имате мазна кожа, е добре да прибегнете към спрей с матиращ ефект. Просто изберете характеристиките, които търсите в онлайн магазина на DOUGLAS.BG, благодарение на нашите практични филтри.

За по-дълготраен - купете фиксиращ спрей онлайн на DOUGLAS.BG

С правилния фиксиращ спрей за грим, вие не само поставяте грима на мястото му за дълъг период от време, но правите така, че лицето ви да изглежда свежо. Лесно е! Просто разгледайте нашата широка гама от продукти в онлайн магазина и намерете фиксиращия спрей, който ви допада най-много.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.