Коректор

Филтри
на страница
Страница
 1. Sisley Stylo lumière - Douglas до -50%
  Ексклузивно Sisley Sisley Stylo lumière Коректор
  От 52,00 лв. Редовна цена 104,00 лв.
  Допълнителни цветове
Филтри
на страница
Страница

Перфектен тен с цветен коректор за лице – как да го постигнете?

С цветен коректор можете да придадете на лицето равномерен тен с прост трик, а именно като се възползвате от принципа на теорията на цветовете – когато поставите два противоположни цвята един върху друг, те се неутрализират. На Douglas.bg ще откриете коректора, който да подхожда на вас и тена ви. Стъпка по стъпка, благодарение на коректор за лице, може да създадете спиращ дъха грим както за всеки ден, така и за специални поводи.

Какви видове коректор има?

Класическите функции на коректора са коригиране на цвета и покриване на несъвършенства. Коректорите се предлагат под формата на стик, писалка и могат да бъдат както кремообразни, така и течни.  Те са най-добрият начин за селективно покриване на тъмни кръгове, пъпки и други несъвършенства. Използвайте коректор, когато имате големи цветови разлики на тена на лицето, като значително зачервяване или сенки  под очите. Не бъркайте коректора с BB и CC кремовете - те по-скоро действат като нежен лосион с цвят върху кожата и покриват по-леките несъвършенства.

Кой цветен коректор да изберете?

В зависимост от вашата нужда, на douglas.bg ще намерите продукта със съответстващия допълващ цвят. Ето кои са те:

 • Коректорът с жълт цвят омекотява сините линии и неутрализира тъмните петна. Например, можете да покриете тъмните кръгове или подутини от ухапване.
 • Зеленият коректор намалява зачервяванията – например пъпки и акне, кожа с комедони, розацея или невродермит.
 • Коректорът с оранжев цвят ефективно покрива тъмните кръгове, както и пигментните петна и белезите от пъпки. Колкото по-светла е кожата ви и белезите, толкова по-лека може да бъде корекцията на цветовете. Най-добрият начин за противодействие на тъмните следи от пъпки е с коректор в цвят кайсия.
 • Розовият коректор изравнява светлите сенки по кожата ви. Това е всъщност по-леката версия на цветовия коректор в оранжево.
 • Лилавият коректор премахва жълтите тонове и неутрализира оцветената кожа. Най-добрият начин да се противодейства на това е с цветен коректор във фин люляков нюанс.

Открийте правилния цветен коректор на douglas.bg.

На Douglas.bg ще намерите подходящия цветен коректор за вашата кожа. Практичните палитри, които ще откриете при нас са особено полезни, когато имате нужда от няколко вида покритие за различните проблеми. В тези палитри ще намерите всички основни цветове, от които се нуждаете за равен тен. Независимо дали търсите основа, пудра или друг цветен коректор, нашият онлайн магазин ви предлага широка гама от опции за корекция на цветовете.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.