THE ORDINARY Retinol 1% in Squalane Серум

Серум за лице Ексклузивно
Рейтинг:
95% of 100
Код на продукта:
058739
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Стабилизиран разтвор на 1% чист ретинол, без съдържание на вода
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
30ML
21,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12м Тип продукт: Серум Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Унисекс Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Този разтвор съдържа 1% ретинол, добре позната съставка, която има за цел да намали появата на фини линии, бръчки и текстурни несъвършенства. Въпреки че ретинолът е проучен задълбочено, той може да подразни кожата за начинаещи потребители и изисква изграждане на толерантност към него. Поради тази причина обикновено препоръчваме да използвате Granactive Retinoid 2% или Granactive Retinoid 5% за потребители, които за първи път използват. Тази формула предоставя на кожата и хидратиратация поради наличието на Сквалан.
Начин на употреба
Нанесете малко количество на лицето вечер като част от режима на грижа за кожата, след водни серуми, но преди по-тежки кремове. Не използвайте с други ретиноидни терапии. Избягвайте да сe излагате на слънце без UV защита. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място.
Оценка на потребителите
  1. Информация
    Рейтинг:
    100
    Този серум е силен, за тези, които казват, че са получили изгаряне, имам няколко съвета - винаги почнете от ниската контцентрация, като използвате вяколко пъти в седмицата, докато кожата ви свикне със съмия серум. Ако все пак усещате раздраднине по кожата, можете да го ползвате чрез ефекта "сандвич" - нанасяте на чиста кожа хидратиращ крем, последвано от ретинол и отново повтаряте с хидратиращия крем. Никога НЕ се съчетава със серуми, съдържащи AHA и BHA. Смятам, че това би помогнало.

    Мнение от Бери,

  2. Ефективен
    Доволна съм от продукта

    Мнение от Теодора,

  3. Ретинол
    Отличен продукт, за първи път го ползвам, нямах никакви проблеми при началото на използване.

    Мнение от Силвия Станева ,

  4. Стефка Янкова
    Най-добрата нощна рутина! Резултатите са забележими само за 2 седмици! Премахна ситните пъпчици по челото ми, кожата стана мека и нежна, а също и доста хидратирана. Препоръчвам!

    Мнение от Стефка,

  5. Да се подхожда с внимание
    Без съмнение е изключително ефективен, но трябва да се внимава с употребата му.
    Започва се с по-нисък процент ретинол, кожата се адаптира постепенно, носи се слънцезащита след използване.
    Много внимавайте да не влиза в контакт с очите.

    Мнение от Anna Maria,

  6. THE ORDINARY Retinol 1% in Squalane
    Харесвам ретинолови продукти. Доскоро ползвах друга форма и имах проблем с хидратацията. За пръв път ползвам на Ординъри и съм много доволна. Кожата ми го понася добре, не се бели и зачервява. Мисля, че намерих моя продукт.

    Мнение от Валентина,

  7. Ретинол
    Един от най хубавите ретиноли подходящ за нощната рутина на кожата уникален е. За тези които им е “изгоряла кожата” явно не сте запознати с използване на ретиноли, ако сте още в началото на тяхното използване се слага малко и разнася добре по кожата. Такива продукти са доста силни. Също така не трябва да го смесвате с SPF и още няколко продукта в една и съща рутина затова се използва само за презноща .

    Мнение от Yoana,

  8. Любим
    10/10

    Мнение от Лилия,

  9. The ordinary
    Отвратителен продукт изгори ми кожата!

    Мнение от Gabriela,

  10. Ретинол
    Супер е, поръчвам за сетен път.

    Мнение от Мая,

  11. Много доволна
    Страхотен продукт

    Мнение от Kremena,

  12. Оценка на THE ORDINARY Retinol 1% in Squalane
    Рейтинг:
    100
    Нямам никакъв проблем с използването на 1% ретинол за пръв път. Това донякъде е преувеличено. Кожата ми е чувствителна, но не съм изпитала никакъв дикомфорт. Не мога да кажа дали действа, ще трябва да мине известно време, за да може да се направи извод. За момента е, че няма дразнене или зачервяване като за първо ползване. Проблемите, които очаквам да се повлияят, са: мелазма (петна от бременност), тънка кожа, дехидратация и до колкото е възможно свиване на порите в Т-зоната.

    Мнение от Емили,

  13. Ретинол
    Рейтинг:
    100
    Задължително се започва с нисък % (0,5% примерно), докато кожата свикне. Също не всяка вечер, а 2-3 пъти в седмицата макс. Задължително се слага нощно време на добре почистена кожа и напълно суха. Преди ретинола се слага овлажняващ крем (чака се да попие и изсъхне напълно) и след нанасянето също. Намерете си крем за лице за чувствителна и суха кожа. Слънцезащитата трябва да е 50 spf. Серум Вит. С си го сложете в рутината и се слага сутрин. Ниацинамид също ползвайте.
    Изисква се търпение и резултатите се виждат след 8-10 седмица. В началото ще се появи зачервяване, кожата може да се бели и т.н. (избягвайте около очите да нанасяте), но след това е glow-up-a ;)

    Мнение от Цветина,

  14. Изключително доволна съм
    За втори път си купувам ретинол на The Ordinary, като първият път беше по-малък процент. Помага при текстура на лицето, при акне... засега не съм видяла голямо подобрение на фините линии и бръчки, но трябва търпение. Както казват и в описанието - задължително слънцезащитен крем (30-50 spf UVA&UVB)

    Мнение от Елизабет,

  15. Мога ли да започна с 1%
    Рейтинг:
    100
    Здравейте,искам да започна с ретинол,но тъй като ще ми бъде за първи път,мога ли да започна с 1% или с по малък?

    Мнение от Диляна,

  16. Много добър продукт
    Изключително съм доволна от действието на Ретинола върху цялостното състояние на кожата. Избистря тена, минимизира порите и отлично почиства белези и петна.

    Мнение от Яна,

  17. Отлично действие
    Изключително съм доволна от продукта. Започнах с по-малки проценти и сега съм на 1%. Кожата се заглажда и е освежена, с тен видимо по-добър от преди. Използвам го всяка вечер преди нанасяне на нощния крем. Въпреки, че не пестя продукта и го разнасям по лицето, шията и деколтето, го използвам около 2-3 месеца. Купила съм и THE ORDINARY Retinol 2%, който смятам да употребя, след като приключа с този серум.

    Мнение от Весела,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: THE ORDINARY Retinol 1% in Squalane
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.