THE ORDINARY Retinol 0.5% in Squalane Серум

Серум за лице Ексклузивно
Рейтинг:
91% of 100
Код на продукта:
058754
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Стабилизиран разтвор на 0,5% ретинол, без съдържание на вода
Виж пълното описание
Няма наличност
30ML
21,00 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12м Тип продукт: Серум Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Унисекс Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Този разтвор съдържа 0,5% ретинол, добре позната съставка, която има за цел да намали появата на фини линии, бръчки и текстурни несъвършенства. Ретинолът може да раздразни кожата, ако сте начинаещи потребители и изисква изграждане на толерантност към кожата. Поради тази причина обикновено препоръчваме започнете първо с Granactive Retinoid 2% или Granactive Retinoid 5%. Тази формула има и хидратиращи предимства поради наличието на Squalane.
Начин на употреба
Нанесете малко количество на лицето вечер като част от режима на грижа за кожата, след водни серуми, но преди по-тежки кремове. Не използвайте с други ретиноидни терапии. Избягвайте да сe излагате на слънце без UV защита. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място.
Оценка на потребителите
  1. Доволна съм
    След повече от 6 месеца употреба, споделям мнение. Ползвам го сутрин вечер. Но освен него, ползвам вечер Салициловата киселина и Ниацинамид сутрин( и двете пак на марката). Та според мен резултатът е съвкупност от употребата на трите серума. Имам широки пори и съм на 36. След 6 месеца видимо порите ми изглеждат по-свити и чисти отпреди. Кожата ми като цяло е в най-добрата си форма. И трите продукта работят за чиста кожа, несъвършенства, пори, пъпки. А ретинолът + против стареене. Много съм доволна!

    Мнение от teodora,

  2. THE ORDINARY Retinol 0.5% in Squalane
    Рейтинг:
    100
    Здравейте, Нели
    Ретинолът увеличава скоростта на клетъчното делене и регенерацията на кожните клетки през нощта, но използването му води до увеличаване чувствителността на кожата към UV лъчите и винаги трябва да се използва заедно със слънцезащтни продукти през деня. Ретинолът има голяма вероятност да предизвика дразнене през първите няколко седмици, затова се препоръчва да използвате концентрация от 0.5% след като кожата е привикнала към по-ниска концентрация от 0.2%. Не се препоръчва използването му в деликатната зона около очите – ако искате да имате действие срещу фини линии в зоната около очите ви препоръчваме THE ORDINARY ARGIRELINE SOLUTION 10% СЕРУМ.

    Мнение от Douglas & BeautyZone,

  3. THE ORDINARY RETINOL 0.5% IN SQUALANE
    Здравейте, може ли да се нанася и около очите

    Мнение от Neli,

  4. Мнение
    Страхотен продукт. Кожата ми е страхотна! Ако искате резултати и красива кожа е много важно да се включи ретинол в грижата за лицето!

    Мнение от Симона,

  5. отлично съотношение цена-качество
    Това ми е първа опаковка от 5% след приключена една от 2% и кожата ми е привикнала към употребата на ретинол. Важно е да се ползва малко количество, за да може да се абсорбира оптимално. Кожата засия и има по-здрав вид. Няма лющене, сърбене или зачервявания. Съотношението цена-качество е отлично.

    Мнение от Гергана,

  6. Мнение
    За сега не намирам ефект, няма лющене или дразнене на кожата след три поредни ползвания!

    Мнение от Neli,

  7. The Ordinary
    Рейтинг:
    100
    Страхотен продукт, определено лицето никога не съм си го виждала така. Хидратира и премахва натрупалата се пигментация. Лицето сияе.

    Мнение от Dayana,

  8. В очакване на резултат
    Ползвам продукта от 1една седмица. Все още не мога да кажа, че има кой знае какъв резултат, но се справя много добре с болезнените пъпки. Минават след 2 намазвания.

    Мнение от Десислава,

  9. Страхотен продукт
    Използвам го вечер от около месец. Кожата ми сутрин е фантастична. Започнах с 0,5 и смятам да продължа с по-висок процент. Препоръчвам!

    Мнение от Боряна,

  10. Продукт
    Рейтинг:
    100
    Много са факторите, които влияят върху вида на кожата - Акнето може да възникне поради въздействието както на външни, така и на вътрешни източници. Възможно е да се причини от бактерия, която прониква в организма отвън, например с прах или друго замърсяване от околната среда. Вътрешните причини за акнето са стрес и хормонален дисбаланс (типично за подрастващите младежи и жените с менструация), което води до прекалено активна мастна секреция. Хранителните алергии и свръхчувствителност към някои храни също причиняват акне. Винаги когато е възможно, предпазвайте кожата си от външни токсини и избягвайте употребата на козметични средства, които могат да запушат порите на кожата.Ретинола няма такова действие и ефект – това което прави ретинола е – увеличава скоростта на клетъчното делене и регенерацията на кожните клетки. Ползите от него са – подсилва производството на колаген, намалява появата на свръх-пигментация, подпомага отпушването на порите, бори се със свободните радикали

    Мнение от Douglas & BeautyZone,

  11. Странен ефект
    Рейтинг:
    40
    Здравейте, нормално ли е кожата на лицето да се влоши след употребата на ретинола( тоест появ н много пъпки) и после да се възстанови пак?

    Мнение от Дочка,

  12. Ретинол
    Много добър продукт

    Мнение от Александра,

  13. Ренинол
    Много съм доволна!

    Мнение от Пламена ,

  14. Прекрасен продукт
    Много хубав серум. Ретинол на добра цена.

    Мнение от Екатерина,

  15. Ретинол 0.5
    Рейтинг:
    100
    Много добро

    Мнение от Венера антимова,

  16. Ретинол
    Продукта е страхотен! Разликата се забелязва още след 2-3 нанасяне. Аз ползвам няколко продукта на The Ordinary и всички ми действат много добре на кожата. Важното е да се спазват препоръките!

    Мнение от Петя Тодорова ,

  17. Много съм доволна
    Продуктът е много добър и бих препоръчала!

    Мнение от Розалия,

  18. Ретинол
    Много мазен продукт. Слагам съвсем малко, но кожата ми не може да го попие.

    Мнение от Мария Милева,

  19. Ретинол
    Рейтинг:
    100
    В началото започнах да използвам продукта два пъти седмично. Всеки път като го ползвам се забелязва разлика. Чисто и меко лице !

    Мнение от Симона,

  20. Топ
    От всички продукти за лице, които използвам от година насам, този сякаш имаше най-осезаем ефект. Подходящ е за начинаещи с ретинолите, каквато съм аз.

    Мнение от Milena,

  21. THE ORDINARY RETINOL 0.5% IN SQUALANE СЕРУМ
    Започнах с резерва, заради всичко, което съм чела за ретинола. Но продуктът е добър. За суха кожа е благодатен.

    Мнение от Мери,

  22. I like it
    I’m actually surprised.

    Мнение от Nikol,

  23. Ретинол
    Започнах го след няколко месеца с грандактив ретиноида. Засега нямам раздразнения, но усещам продукта като по-силен. Мисля да продължа да го ползвам. Единствено след нанасяне седи малко мазно, но за моята по-скоро суха кожа това не е проблем.

    Мнение от Гери ,

  24. Използван правилно
    Рейтинг:
    100
    Дава отлични резултати използван правилно

    Мнение от КАЛИНА,

  25. до Gabriela
    Рейтинг:
    100
    Ако сте добре запозната с всички продукти на The Ordinary (но както се вижда не сте ), ще разберете разликата между in Squalane и Granactive и съответните проценти . Не давайте така коментари преди да знаете какво пишете или говорите, не е добре за вас. Попрочетете, има доста материал в интернет и ще намерите най - подходящите продукти за вашата кожа. Успех !

    Мнение от Velina,

  26. Ретинол
    Рейтинг:
    40
    Как така препоръчвате по- висока концентрацията на ретинол да се използва от начинаещи????? Или нещо сте се объркали или наистина искате да изгори на някой кожата?

    Мнение от Gabriela ,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: THE ORDINARY Retinol 0.5% in Squalane
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.