Sisley Phyto-Poudre Libre Пудра прахообразна

Прахообразна пудра Ексклузивно
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-37253
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Изключително лека и фина като воал пудра.
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 12 гр Тип продукт: Пудра прахообразна Основна полза: Дълготраен Текстура: Пудра Покривност: Лека Завършек: Матов Основни предимства на формулата : С растителни екстракти Форма: Кутия Beauty категория: ПОКРИТИЯ/ТЕН
Описание на продукта
Phyto-Poudre Libre е въздушна пудра, която е изключително фина и лека като воал. Създава сияние, което прави чертите по-красиви, а гримът по-устойчив. Плъзга се по лицето като втора кожа за идеален естествен резултат, без да се забелязва. Напълно прозрачната пудра уеднаквява и матира тена, изглажда и видимо прави текстурата на кожата по-фина. Обогатена със съставки грижа за кожата (екстракти от хибискус, липа и слез), тя запазва хидратацията и еластичността на кожата. Тествана под дерматологичен контрол, тя е подходяща за всеки тип кожа, дори най-чувствителната. Предимства: изключително качествено кадифено пухче за нанасяне, кръгла елегантна и практична кутия с огледалце.
Начин на употреба
С пухчето от кутийката с леки потупващи движения по цялото лице, с повече внимание на Т-зоната. Отстранете излишъка с четка, ако е необходимо. За по-леко покритие, нанасяйте само с четка. Може да се нанася над фондьотен, за да издържи по-дълго, или самостоятелно, за да изглади, изсветли или матира тена.
Състав
INGREDIENTS : TALC, SILICA, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT, TILIA CORDATA FLOWER EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, ETHYLENE/METHACRYLATE COPOLYMER, WATER/EAU (AQUA), ZEOLITE, BUTYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), CHLORPHENESIN, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, MICA (CI 77019), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). IL#1A
Оценка на потребителите
  1. Sisley-усещане за красота и лукс!
    Великолепен акцент ,създаващ усещане за дискретно сияйна кожа и лукс!

    Мнение от Венера Кондова ,

  2. Sisley- Усещане за красота и лукс !
    Великолепен акцент ,създаващ невероятно дискретно сияеща кожа и усещане за лукс !Силно препоръчвам !

    Мнение от Венера Кондова ,

  3. Sisley Phyto-Poudre Libre
    Великолепен акцент с усещане за сияйна кожа и лукс !Силно препоръчвам !

    Мнение от Венера Кондова,

  4. Sisley Phyto-Poudre Libre
    Невероятно усещане за фин ,озаряващ лукс върху кожата !Силно препоръчвам !!!

    Мнение от Венера Кондова ,

  5. Sisley -синоним за качество
    Пудрата, която закупих под номер 01 Irisee е страхотнаа, когато се ползва като финална стъпка в грима. С много финна консистенция, с дискретен отблясък, както подсказва и името й. Тъй като е под формата на прах в контейнер, трябва много внимателно да се борави с нея, за да не се образува облак от нея, при отварянето и полагането й. Това предполага да се ползва в къщи, а за поправяне на грима на вън и в движение препоръчвам компакните пудри на Sisley.

    Мнение от Daniela,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Sisley Phyto-Poudre Libre
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.