SISLEY

 

 

НОВОСТИ

БЕСТСЕЛЪРИ
 1. Sisley Black Rose Cream Mask - Douglas до -20%
  Ексклузивно Sisley Sisley Black Rose Cream Mask Маска за лице
  Специална цена 220,80 лв. Редовна цена 276,00 лв.
 2. SISLEY Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge - Douglas до -20%
  Ексклузивно Sisley SISLEY Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge 24 - часов крем
  Специална цена 663,20 лв. Редовна цена 829,00 лв.

 

ОТКРИЙТЕ СВЕТА НА SISLEY – ЕКСПЕРТНОСТ, ОСНОВАНА НА РАСТИТЕЛНИ СЪСТАВКИ, ПОСВЕТЕНА НА КРАСОТАТА!

Sisley е френска компания, създадена от граф Юбер д‘Орнано и графиня Изабел д‘Орнано през 1976 г., когато фитокозметологията – използването на ботанически активни съставки и етерични масла в козметични продукти е изключително иновативна концепция.

Трите основни ценности на Sisley са иновациите, качеството и предприемачеството. На тях се основава създаването на луксозна грижа за кожата, изключителни продукти за грим и изтънчени парфюми.

Sisley разработва емблематични козметични линии – Sisleÿa L'Intégral и Supremÿa с анти-ейдж действие, Black Rose – която възвръща младежкия вид и блясък на кожата, Hydra-Global – за максимална хидратация, Velvet – за подхранване и възстановяване на сухата кожа. Марката предлага богата гама продукти за грим с изключително качество и състав, както и изтънчени парфюми с подбрани есенции за ценители – Izia, Izia la Nuit, Eau du Soir, Soir de Lune и Soir d’Orient.

Грижата за коса Hair Rituel by Sisley е формулирана с висока концентрация на селектирани растителни екстракти и етерични масла, витамини и протеини.

Отдайте се на тези изключително висококачествени продукти, които отговарят на нуждите на всички видове красота и типове кожа!

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.