Shiseido Synchro Skin Soft Blurring Primer База за лице

Универсална база за грим за 8-часова хидратация.
Рейтинг:
73% of 100
Код на продукта:
057779
+9 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Универсална база за грим, която се синхронизира безпроблемно с всички цветови нюанси на кожата.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
30ML
94,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 30ML Тип продукт: База за лице Основна полза: •8 ЧАСОВА ХИДРАТАЦИЯ •РЕДУЦИРА ЛЪЩЕНЕТО. •АБСОРБИРА ОМАЗНЯВАНЕТО И ПОТТА И УДЪЛЖАВА ТРАЙНОСТТА НА ГРИМА ПРЕЗ ДЕНЯ. •ИЗГЛАЖДА ФИНИТЕ ЛИНИИ, БРЪЧКИТЕ И ЗАГРУБЕЛИЯ КОЖЕН РЕЛЕФ. •ПРИКРИВА НЕРАВНОСТИТЕ И СЪЗДАВА МЛАДЕЖКО ИЗЛЪЧВАНЕ. Цвят: БЕЗЦВЕТЕН Текстура: Флуид Покривност: Лека Завършек: Сияен Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Форма: Тубичка За какъв цвят кожа: За всеки цвят кожа За какъв тон кожа: За всеки тон кожа Срок на годност след отваряне: 24M Beauty категория: ПОКРИТИЯ/ТЕН
Описание на продукта
Безтегловна и разработена на водна основа, тази база за грим се синхронизира безпроблемно с всички цветови нюанси на кожата, като използва усъвършенствана технология за дифузия на светлината, за да усъвършенства външния вид на порите, да премахне лъщенето и да замъгли несъвършенствата с мек фокус. Силно сензорната, крем-пудрена формула включва матиращи пептиди, които помагат да се намали производството на себум и да се сведе до минимум появата на широки пори с течение на времето. Пудра, която улавя себума, удължава трайността на грима, като абсорбира омазняването и потта през целия ден. Подобна на снежинки пудра разпръсква светлината, за да създаде естествено изглеждаща сияйност и да изглади фините линии, бръчките и загрубелия кожен релеф. Патентованата, естествено корективна пудра (Natural Correcting Powder) прикрива неравностите и оставя тена с младежка сияйност. Тази некомедогенна и дерматологично тествана формула не само създава перфектната основа за грима, но и поддържа кожата хидратирана до 8 часа. Комбинацията от прозрачни перли, лъчисти микрокристали и усъвършенствани оптични филтри, балансира и се адаптира към всякаква осветеност на околната среда, докато изключителната комбинация от овлажнители осигурява влага в кожата за 24 часова хидратация и целодневен комфорт. С екстракт от букови пъпки за поддържане на колагена и екстракт от мандаринова кора, богата на витамин С, този устойчив на избледняване, не цапащ и не напластяващ се в гънките на кожата фон дьо тен, предлага незабавни резултати и трайна сияйност на лицето. Защитава със SPF 30.
Начин на употреба
Нанесете с пръсти количество с размер на грахово зърно от центъра на лицето навън. Използвайте този продукт като основа за грима, за да оптимизирате нанасянето му или самостоятелно, за да настроите фино текстурата на кожата. Приложете върху Т- зоната, върховете на скулите или навсякъде, където искате да изгладите, нюансирате или разпръснете светлината.
Състав
СЪСТАВ:WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・TITANIUM DIOXIDE(CI 77891)・DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE・ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE・TRIFLUOROPROPYLDIMETHYL/TRIMETHYLSILOXYSILICATE・GLYCERIN・IRON OXIDES (CI 77492)・BUTYLENE GLYCOL・HYDROGENATED POLYDECENE・PEG-10 DIMETHICONE・IRON OXIDES (CI 77491)・BIS-BUTYLDIMETHICONE POLYGLYCERYL-3・DISTEARDIMONIUM HECTORITE・TITANIUM DIOXIDE (nano)・SORBITAN SESQUIISOSTEARATE・XYLITOL・ERYTHRITOL・DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER・IRON OXIDES (CI 77499)・MICA・BARIUM SULFATE・PHENOXYETHANOL・SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE・ALUMINUM HYDROXIDE・POLYSILICONE-2・DISODIUM EDTA・STEARIC ACID・CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE・TOCOPHEROL・DIPROPYLENE GLYCOL・TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE・TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE・POLYQUATERNIUM-51・BHT・CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT・THYMUS SERPYLLUM EXTRACT・ALUMINA・FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT・HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN・POLYMETHYLSILSESQUIOXANE・DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER・
Оценка на потребителите
  1. SHISEIDO SYNCHRO SKIN SOFT BLURRING PRIMER БАЗА ЗА ЛИЦЕ
    Чудесна!

    Мнение от Даниела,

  2. Праймер
    Рейтинг:
    100
    Прекрасен продукт! Уникална текстура. Горещо препоръчвам!

    Мнение от Gergana,

  3. Не препоръчвам
    За самостоятелно ползване не е ОК. Няма никаква разлика дали сте с него или без.

    Мнение от Iva,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Shiseido Synchro Skin Soft Blurring Primer
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.