SHISEIDO POP PowderGel Eye Shadow Сенки единични

сенки за очи
Рейтинг:
70% of 100
Код на продукта:
conf-61401
+6 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Дръзки, лесно преливащи се моно сенки за очи. Безтегловни и дълготрайни.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 64,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Сенки единични Основна полза: МАТОВИ,ПЕРЛЕНИ,БЛЕСТЯЩИ,ДЪЛГОТРАЙНИ,ВОДОУСТОЙЧИВИ,УСТОЙЧИВИ НА ОМАЗНЯВАНЕ,НЕ СЕ РОНЯТ Основни предимства на формулата : Дерматологично тествани, Офталмологично тестван Консистенция: Компактни Срок на годност след отваряне: 24М
Описание на продукта
Тези копринено-нежни сенки предлагат текстура, богата на пигмент, която се нанася с лекотата на крем и има издържливостта на пудра. Безтегловната и чувствена формула се нанася гладко и предлага максимално добро смесване за водоустойчив и устойчив на омазняване дълготраен завършек. Повлияна от ярките цветове, характерни за японските графични изкуства аниме и манга, тази колекция сенки включва всякакви нюанси - от бледо кафяво, до силно наситено виолетово. Вдъхновени от факта, че японският език използва повече ономатопея от всеки друг език, от Shiseido Makeup кръщават всеки цвят на изразителен звук, емоция или действие. Например, Zaa-Zaa Navy се превежда като звукът на силния дъжд, а Doki-Doki Red описва вълнението, което човек изпитва преди първа среща. Налични в 9 дръзки нюанса и три различни завършека - матов, бляскав и искрящ, тези комфортни и лесни за преливане сенки осигуряват водоустойчив и устойчив на омазняване цвят за дълготрайна визия. Дерматологично и офталмологично тествани.
Начин на употреба
Нанесете по клепача и околоочната зона, с помощта на пръсти или четка. Надграждайте и смесвайте според вашето желание за цвят и покривност.
Състав
MICA・DIMETHICONE・SQUALANE・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・SILICA・TRIMETHYLSILOXYSILICATE・ZINC STEARATE・CARMINE (CI 75470)・PTFE・HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER・ETHYLHEXYLGLYCERIN・CAPRYLYL GLYCOL・LAUROYL LYSINE・GLYCERIN・WATER(AQUA/EAU)・UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT・PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE・PHENOXYETHANOL・[+/-(may contain/peut contenir)MANGANESE VIOLET (CI 77742)・IRON OXIDES (CI 77492)・IRON OXIDES (CI 77491)・IRON OXIDES (CI 77499)・ULTRAMARINES (CI 77007)・YELLOW 5 LAKE (CI 19140)・]
Оценка на потребителите
  1. SHISEIDO POP POWDERGEL EYE SHADOW, ЦвятHoro-Horo Silk,
    Закупих SHISEIDO POP POWDERGEL EYE SHADOW, ЦвятHoro-Horo Silk, дълготрайни сенки за очи се оказаха, ярки, но се сипят дори с база. Исках да ги нося и на работа, но не ми харесва роненето.

    Мнение от ЕЛЕНА,

  2. Сенки Shiseido
    Рейтинг:
    100
    Цветът е много хубав, плътен и траен. Качеството е в пъти по-добро от аналогичните моно-сенки в почти същия цвят на Clarins.

    Мнение от Яна Попова,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO POP PowderGel Eye Shadow
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.