MITOMO 2 X Collagen Cica Serum Серум

CICA 2x Collagen Подмладяващ и изглаждащ серум за лице
Код на продукта:
076086
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Сeрумът мигновено подобрява текстурата и цвета на кожата, повишава производството на колаген и еластин, бори се с признаците на стареене, прави кожата гладка и сияйна.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 02 май - понеделник, 06 май
50ML
75,95 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Anti-age Основна полза: Подмладена и изгладена кожа с иновативната формула CICA 2x Collagen с екстракт от азиатска центела, два вида колаген и галактомицес фермент филтрат (GFF) в новия серум за лице от серията CICA на MITOMO Japan. Сeрумът мигновено подобрява текстурата и цвета на кожата, повишава производството на колаген и еластин, бори се с признаците на стареене, прави кожата гладка и сияйна. Още с първото нанасяне на този изключителен продукт ще забележите разлика в състоянитето на кожата на лицето си. Тя става видимо по-плътна, по-мека и гладка, а тенът изсветлява и се изравнява. Ефекти / ползи: - Действа в дълбоките слоеве на кожата, където стимулира обновяването на клетките и поддържа кожата стегната и еластична - Редуцира бръчките и създава върху кожата защитен филм, като по този начин предпазва лицето от външните влияния - Свързва голямо количество вода, с което поддържа кожата трайно хидратирана - Озарява лицето и изравнява цвета му - Действа против пигментни петна Екстрактът от азиатска центела се добива от листата на Centella asiatica L се характеризира с наличието на тритерпенови сапонини, тритерпенови генини, етерично масло, флавоноиди, фитостероли, захари (рамноза, арабиноза, фруктоза, захароза, рафиноза). Тя се използва като лечебно растение и е много популярна в Азия за третиране на кожа с неравна повърхност с видими пори. Centella asiatica е "панацея за кожата", която през последните години се използва все повече в азиатската козметика. Колагенът има вълшебното свойство бързо да редуцира неравностите по кожата и също като хиалуроновата киселина свързва голямо количество вода, затова колагенът и хиалуроновата киселина са едни от най-търсените вещества, предпазващи от признаците на стареене. Действа в дълбоките слоеве на кожата, където стимулира обновяването на клетките и поддържа кожата стегната и еластична. Редуцира бръчките и създава върху кожата защитен филм, като по този начин предпазва лицето от външните влияния. Свързва голямо количество вода, с което поддържа кожата трайно хидратирана. Озарява лицето и изравнява цвета му. Действа против пигментни петна. Галактомицес фермент филтрат (GFF) е екстракт от мая, който инхибира свободните радикали и бързо подобрява структурата на кожата. Той има естествената функция интензивно да овлажнява и подхранва кожата в дълбочина и да регулира метаболизма и секрецията. GFF е включен в състава на много продукти против стареене от Япония и Корея. Още с първото нанасяне на този изключителен продукт ще забележите разлика в състоянитето на кожата на лицето си. Тя става видимо по-плътна, по-мека и гладка, а тенът изсветлява и се изравнява. Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Екстрактът от азиатска центела се добива от листата на Centella asiatica L. Характеризира се с наличието на тритерпенови сапонини, тритерпенови генини, етерично масло, флавоноиди, фитостероли, захари. CICA има многобройни положителни ефекти и е истинска „панацея за кожата“, която искате да имате у дома. Колагенът има вълшебното свойство бързо да редуцира неравностите по кожата и също като хиалуроновата киселина свързва голямо количество вода, затова колагенът и хиалуроновата киселина са едни от най-търсените вещества, предпазващи от признаците на стареене. Действа в дълбоките слоеве на кожата, където стимулира обновяването на клетките и поддържа кожата стегната и еластична. Редуцира бръчките и създава върху кожата защитен филм, като по този начин предпазва лицето от външните влияния. Свързва голямо количество вода, с което поддържа кожата трайно хидратирана. Озарява лицето и изравнява цвета му. Действа против пигментни петна. Галактомицес фермент филтрат (GFF) е екстракт от мая, който инхибира свободните радикали и бързо подобрява структурата на кожата. Той има естествената функция интензивно да овлажнява и подхранва кожата в дълбочина и да регулира метаболизма и секрецията.
Начин на употреба
1. Преди да нанесете серума почистете грижливо кожата на лицето си. 2. Поставете 3-5 капки от серума върху дланта си, за да се затопли леко, след което разтрийте ръцете си заедно. Това разпределя равномерно продукта и върху двете ви длани. След това нанесете серума върху лицето си с нежни притискащи движения. Покрийте равномерно страните, челото, носа и брадичката. 3. Подобрете циркулацията на лицето, като нежно потупвате кожата за 30-60 секунди, докато серумът се абсорбира напълно. 4. Изчакайте една минута преди да нанесете овлажняващ крем върху лицето, в зависимост от необходимостта и типа кожа. Серумът се нанася веднъж или два пъти дневно, според предпочитанията и типа кожа.
Състав
Aqua, Galactomyces Ferment Filtrate, Centella Asiatica Extract, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethoxydiglycol, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Xanthan gum,1,2-Hexandiol, Acacia Concinna Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Propylene Glycol, Betaine, Soluble Collagen, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Nicotinamide,1.2-Hexandiol, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Royal Jelly Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine HCI, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Allantoin, Carbomer, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Sodium Polyacrylate
Напишете вашето мнение
Оценете: MITOMO 2 X Collagen Cica Serum
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.