Montblanc Изследователят
Изследователят
Изследователите знаят най-добре, че приключението никога не свършва. След като веднъж сте превзели някой нов връх, веднага започвате да мислите за следващото предизвикателство. Като повик, на който не може да устоите, привлечени от величието на неизследваните пейзажи и истинската същност на мъжа.
Montblanc Montblanc
Montblanc Флаконът
Флаконът
Дизайнът на флакона EXPLORER притежава безупречна елегантност и отдава почит на европейското майсторство и откривателски дух. Емблематични и елегантни, неговите форми пресъздават непреходната солидност и истинския изследователски дух.
Montblanc Парфюмът
Парфюмът
Тази неконвенционална дървесна, ароматична, кожена парфюмна вода се разкрива със свеж зелен Италиански бергамот, който контрастира с мощното ухание на ветивер от Хаити и се комбинира с богатия и ексклузивен аромат на пачули от Сулавеси. Бъдете подготвени да откриете нови хоризонти ....
Montblanc Бергамот Бергамот

Връхните нотки избухват с пламенен бергамот от Италия, който разкрива ярката, енергична и оптимистична страна на парфюмното сърце. Наречен OrPur®, този специален бергамот експлодира с флорални, зелени и интензивни свежи нотки, създавайки неудържимо желание за пътешествие на юг.

Montblanc Ветивер Ветивер

Сърдечните нотки на това пътуване ни отвеждат до най-отдалечената югозападна точка на Хаити, където по органичен и етичен начин се произвежда най-изискания ветивер. Предпочитан от парфюмеристите в целия свят, олиото от хаитянски ветивер е несравнимо с никое друго, заради неговите опушени нюанси и деликатен лешников оттенък.

Montblanc Пачули Пачули

Последната спирка ни отвежда в Индонезия, източен Борнео, в сърцето на тропическата гора и по-специално на остров Сулавеси, за да открием нов вид пачули с несравнимо качество. Това пачули е ексклузивно разработено за парфюмите Montblanc.

Бъдете готови да откриете нови хоризонти

СЪЗДАВАНЕТО НА ФИНА ПАРФЮМЕРИЯ

Нашите сетива са запленявани от много, предизвикващи емоция, ухания в природата. Човечеството отдавна се е научило да съхранява тези аромати, дори след краткотрайния живот на цветята. В парфюмните ателиета на Montblanc, изключително опитни парфюмеристи създават изискано нюансирани, ароматни платна. Те ловко манипулират вдъхновяващи комбинации, за да изразят деликатно ценностите и емоциите на Montblanc. С техния инстинкт и умения, фината парфюмерия се ражда от елегантно балансирани бленди от свежи и изискани нотки. 

СЪКРОВЕН ПАРФЮМ ОТ СЕЛЕКТИВНИ СЪСТАВКИ

Създаването на изключителни парфюми започва с търсенето на премиум естествени съставки. Най-фините цветя, подправки, плодове и дървесина са селектирани и грижливо подготвени да разкрият своето най-съкровено ухание. Получените вещества са в основата на аромата. Дестилирани до техния най-мощен елемент, ароматите са грижливо смесени до сложна хармония от майстор-парфюмеристите на Montblanc за получаване на тоалетна или парфюмна вода. Само чрез върховно напрежение и контрапункт всяка нишка може да развие същинската си красота.
Изключителна парфюмна колекция

Филтри
на страница
Страница
 1. Montblanc Signature douglas_gift
  Montblanc Montblanc Signature Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 83,00 лв. От 45,15 лв. Разлика: 37,85 лв.
 2. MONTBLANC Legend
  Montblanc MONTBLANC Legend Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 121,00 лв. От 66,05 лв. Разлика: 54,95 лв.
 3. MONTBLANC Legend Red douglas_gift
  Montblanc MONTBLANC Legend Red Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 121,00 лв. От 66,05 лв. Разлика: 54,95 лв.
Филтри
на страница
Страница
© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.