L'ORÉAL PROFESSIONNEL PARIS

 

Възстановяване за увредената коса
Възстановяване за увредената коса

За озарен рус цвят и неутрализация на руса и бяла коса
За озарен рус цвят и неутрализация на руса и бяла коса

За грижа и блясък на боядисаната коса
За грижа и блясък на боядисаната коса

За дълга, плътна, по-добра коса
За дълга, плътна, по-добра коса

 

Повече сила и обем за слаба и фина коса
Повече сила и обем за слаба и фина коса

Грижа за къдрава и непокорна коса
Грижа за къдрава и непокорна коса

Специфични нужди на скалпа и грижа против косопад
Специфични нужди на скалпа и грижа против косопад

SteamPod  –  професионална преса за коса с пара
SteamPod – професионална преса за коса с пара

 

 

Най-нови продукти

Най-продавани продукти

Стайлинг
  1. L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART 6-FIX Фиксиращ спрей
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART 6-FIX Фиксиращ спрей Спрей за коса
    ПЦД: Pcd Price 34,40 лв. 25,80 лв. Разлика: 8,60 лв.
  2. L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART  Beach Waves спрей
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART Beach Waves спрей Спрей за коса
    ПЦД: Pcd Price 34,40 лв. 25,80 лв. Разлика: 8,60 лв.
  3. L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART  Depolish гел Крем-паста
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART Depolish гел Крем-паста Гел за коса
    ПЦД: Pcd Price 34,40 лв. 25,80 лв. Разлика: 8,60 лв.

 

 

L'Oréal Professionnel Paris

L'Oréal Professionnel Paris създава тенденциите и налага иновациите в професионалната грижа за косата. Всяка коса е различна, а богатата гама за грижа L'Oréal Professionnel Paris и стайлинг продукти ще отговори на вашите индивидуални нужди.

Високото качество на продуктите и новаторският дух са част от ДНК-то на L'Oréal Professionnel Paris, а емблематичните серии Serie Expert: Absolut Repair Gold, Vitamino Color, Pro Longer, както и Mythic Oil, използват персонализиран експертен подход към нуждите на всеки тип коса.

L'Oréal Professionnel Paris съчетава иновации и експертност, за да създава едни от най-популярните продукти в професионалната грижа за коса, всеки ден, в целия свят.

Филтри
на страница
  1. L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Purifier Bodifier Shampoo
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Purifier Bodifier Shampoo Шампоан за коса
    ПЦД: Pcd Price 43,00 лв. 32,25 лв. Разлика: 10,75 лв.
  2. L'ORÉAL PROFESSIONNEL Chroma Crème Purple Shampoo
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL Chroma Crème Purple Shampoo Шампоан за коса
    ПЦД: Pcd Price 43,00 лв. 32,25 лв. Разлика: 10,75 лв.
  3. L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART  Savage Panache Pure сух  спрей
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART Savage Panache Pure сух спрей Спрей за коса
    ПЦД: Pcd Price 34,40 лв. 25,80 лв. Разлика: 8,60 лв.
  4. L'ORÉAL PROFESSIONNEL Anti-Oiliness 2-In-1 Deep Purifier Clay
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL Anti-Oiliness 2-In-1 Deep Purifier Clay Шампоан за коса
    ПЦД: Pcd Price 55,00 лв. 42,90 лв. Разлика: 12,10 лв.
  5. L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Advanced Denser Hair Serum
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Advanced Denser Hair Serum Серум
    ПЦД: Pcd Price 80,00 лв. 62,40 лв. Разлика: 17,60 лв.
  6. L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART  Beach Waves спрей
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART Beach Waves спрей Спрей за коса
    ПЦД: Pcd Price 34,40 лв. 25,80 лв. Разлика: 8,60 лв.
  7. L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART  Depolish гел Крем-паста
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART Depolish гел Крем-паста Гел за коса
    ПЦД: Pcd Price 34,40 лв. 25,80 лв. Разлика: 8,60 лв.
  8. L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART 6-FIX Фиксиращ спрей
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART 6-FIX Фиксиращ спрей Спрей за коса
    ПЦД: Pcd Price 34,40 лв. 25,80 лв. Разлика: 8,60 лв.
Филтри
на страница

L'Oréal Professionnel - творчество, страст и иновации 

L'Oréal е една от най-известните и водещи компании в сектора на красотата и стилизирането. Премиум марката съществува повече от сто години. Създадена е през 1909 г. от френския химик Южийн Шулер, когато му хрумва идеята за първата боя за коса. За разлика от всичко друго, предлагано тогава, формулата за боядисване на коса на Шулер е абсолютно безопасна за употреба. Патента на тази формула поставя началото на една от успешните компании за грижа за косата в света - L'Oréal Professionnel. Марката се е посветила на разработването на грижа за косата, която поставя високи стандарти по отношение на качеството. Първоначално предназначена изключително за фризьорски салони, L'Oréal вече предлага своята топ линия и на крайните потребители.

Портфолиото включва висококачествени продукти за грижа за косата, оформяне и боядисване. L'Oréal ги разработва в тясно сътрудничество с професионални стилисти и експерти по тенденциите. Марката съчетава дългогодишната традиция на парижката козметична компания с иновациите и най-новите технологии в козметичния сектор. 

Какви продукти L'Oréal Professionnel ще откриете в оторизиран онлайн магазин Douglas

В Douglas ще откриете продукти от L'Oréal Professionnel за грижа за косата, съчетаващи дългогодишен опит и иновации. Открийте най-добрите продукти за грижа за косата, професионален стайлинг и вълнуващи цветове, които L'Oréal Professionnel е подготвила за вас. С продуктите на L'Oréal Professionnel подходящи както за жени, така и за мъже грижата за косата и стилизирането ѝ са на професионално ниво. 

Гамите за грижа за косата на L'Oréal Professionnel се характеризират с иновативни технологии. Те предлагат оптимална грижа за всички типове коса и осигуряват нейния здрав и сияен вид. От грижа за боядисана коса до революционни продуктови серии като Metal Detox и Absolut Repair Molecular, френската марка ви помага да се докоснете до френския шик и да постигнете визия, достойна за модния подиум. 

  • L'Oréal Professionnel за боядисана коса: За грижа и блясък на боядисана коса на помощ идва серия Vitamino Color. Един от бестселърите в нея е спреят без отмиване Multi-Care 10 в 1, който осигурява на косата ви цялостна грижа, като я подхранва, изглажда и подобрява разресването ѝ. Той се отличава и с ефекта си против пърхот, овлажняващите си свойства и защитата на цвета на косата. В серията ще откриете и шампоан, балсам и маска, които помагат за предпазване и блясък на боядисаната коса. Шампоанът Vitamino Color осигурява защита и блясък на боядисаната коса. Обогатен с антиоксиданти и UV защита, той запазва цвета за по-дълго време. 
  • Грижа за косата за мъже от L'Oréal Professionnel: С гамата Homme професионалната марка от Париж е посветена на специалните нужди на мъжката структура на косата. Кремът за коса Force 5 Clay матира и фиксира, като създава деструктуриран вид, а със склуптуриращата паста L'Oréal Professionnel Homme 4 Mat можете да създадете гъвкава фиксация на прическата си и да ѝ придадете матов вид. 
  • Série Expert - за професионалисти в областта на косата и за тези, които искат да станат такива. Серията Série Expert вдъхновява с блестящ ефект дори при силно увредена коса. В нея ще намерите ревитализиращи маски, които възстановяват косата на клетъчно ниво с формулите си за професионална грижа и по този начин подпомагат процеса на регенерация. Продукти от серията за грижа, обогатени с В6 и биотин, укрепват косата и противодействат на чупливостта.  Жените с къдрава коса могат да очакват специална гама за грижа, включваща шампоан, маска за коса и спрей за грижа без отмиване. Формулите за грижа придават на къдриците ясно дефиниране, което се запазва дълго време, без да ги утежнява. Маската за коса осигурява дълбоко подхранване отвътре навън и също така подобрява разресването. Процедурата след измиване с шампоан помага да се насладите на подобрена структура на косата. За да завършите, използвайте спрея без отмиване, който се грижи за вълнисти и къдрави коси. 
  • Грижа за побеляла или сива коса от L'Oréal Professionnel: За да предотвратите пожълтяването на сивата или бялата коса и да ѝ придадете здравословен блясък, изберете шампоан и балсам от серия Silver. Шампоанът почиства и елиминира жълти оттенъци и разкрива естествения блясък. Формулата с бабасу и серамиди помага и за омекотяване на косата. Крем-балсамът от серията балансира и подхранва. Влакната на косата получават еластичен и гладък завършек, което позволява на цвета да блести по-ярко. 
  • Грижа за увредена коса от L'Oréal Professionnel: Една от най-популярните и наистина революционни серии на марката е Absolute Repair. Серията, предназначена за възстановяване на молекулярната структура на косата, включва шампоан, серум и маска. Шампоанът почиства и укрепва косата, като я подготвя за последваща грижа със серум с отмиване и маска.Серумът за коса Absolut Repair укрепва отслабената и стресирана коса и подпомага стилизирането. Обогатен с 2% система за защита на пептидни връзки и 5 аминокиселини, той възстановява слабите връзки в косъма. Подобно на маска, той се използва на влажна коса, след което се изплаква. Нанесете го на влажна коса и се насладете на копринен блясък. Серията включва и маска без изплакване L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular Leave In Mask, която подсилва косата, придава блясък и има термозащита. Използвайте маската като допълваща грижа. Тя подпомага регенерацията на косата ви по професионален и ефективен начин. Възстановяващата маска осигурява укрепваща грижа и сияен блясък. 

Повече обем, блясък и дефиниция на къдриците благодарение на грижата за косата на L'Oréal Professionnel. 

За невероятен ефект за къдравата коса използвайте продуктите от серията Curl Expression на L'Oréal Professionnel. Поглезете къдравата коса с интензивно подхранващ шампоан Curl Expression. Той почиства нежно и придава на къдриците ви повече еластичност и жизненост. Те са силни, лесни за разресване и невероятно омекотени. Маската за коса от серията има не само неустоим аромат, но помага за интензивно хидратиране и подхранване на къдриците ви, за да се избегне нежелано начупване и заплитане и да се улесни оформянето. 

Придайте на къдравата коса еластичен блясък и защита срещу влагата с възстановяващ спрей Curls Reviver. Спреят освежава, хидратира и подсилва къдриците. Серията включва и спрей за улесняване на изсушаването, който предпазва косата не само от топлина, но и от фриз, причинен от влага. 

Грижа за руси коси от L'Oréal Professionnel. 

Русата коса изглежда особено привлекателна, когато е блестяща и сияйна. Шампоанът Blondifier Gloss изглажда и озарява русата коса и неутрализира нежеланите отражения, например под формата на жълти тонове. Балсамът за коса от серията подхранва косата и неутрализира нежелани топли оттенъци.Други висококачествени продуктови линии на тази изключителна марка за красота са Metal Detox и Tecni Art.

Продуктите за грижа от Metal Detox помагат за спиране на накъсване на косата и запазване на цвета ѝ за по-дълго време. Серията включва пет иновативни продукта, които да помогнат за здрава и бляскава коса – терапия преди шампоан, шампоан, маска, концентрирано олио и концентриран крем за коса с топлинна и UV защита. Продуктите са подходящи за всеки тип коса и скалп, включително и за боядисана и изсветлена коса. Почистват нежно косъма и премахват натрупвания от метал (мед) от водата, осигуряват подхранване в дълбочина и помагат за силна и красива коса.  

L'Oréal Professionnel за стилизиране: перфектно оформена коса. 

Гамата Tecni.Art предлага подходящо оформяне за всички дължини на косата. Продуктите за стилизиране и оформяне на прическа от L'Oréal Professionnel също впечатляват със своите оформящи и дълготрайни свойства. Ако искате да имате перфектна фиксация, опитайте един от геловете за коса като Tecni.Art Bouncy & Tender, който помага за дефиниране и оформяне на къдрици. За небрежни и леки вълни, изпробвайте Tecni.Art Beach Waves текстуриращ спрей. Малко плажно усещане у дома - няма проблем благодарение на соления спрей Beach Waves. Той прави косата ви да изглежда така, сякаш току-що сте излезли от морето, и впечатлява с матовия си завършек. 

Фиксиращ спрей придава бляскав ефект, без да прави косата лепкава. Този спрей ви осигурява 24-часова фиксация и защита от влага. Кремът от серията предпазва от топлина и придава текстура на косата. При оформянето на прическата ви се постига впечатляващ обем с пяната за коса Spiral Queen. Продуктите от серията укрепват косата и се отличават с дълготрайния си ефект. С тях може да постигнете небрежната визия за ежедневието, както и да се подготвите за парти вечер в модерен клуб.

Обем, фиксация и лекота - лесно с L'Oréal Professionnel. 

Изглаждане, защита от влага и интензивно овлажняване до 24 часа: Това предлага серумът Liss Control+. С него може да постигнете гладка, лъскава коса или да обработите косата и да я оставите да изсъхне естествено за оформени къдрици. Различните спрейове за фиксиране от марката създават бляскави прически, подходящи за вълнообразна или къдрава коса. Те са особено подходящи за плътни коси и придават на прическата повече сцепление и фиксация. 

Искате повече обем и повдигане от корена на косата? Спрей-мусът Volume Lift създава пълнота от корените до краищата, без да утежнява косата. Напръскайте пяната в корените и изсушете косата със сешоар. Гелът Fix Max ви осигурява перфектно фиксиран вид в комбинация с ефекта на кичурите. Силният стилизиращ гел има изключително висок фактор на фиксация и въпреки това може лесно да се разресва. Просто го разпределете по сухата коса за супербързо и неусложнено оформяне, дори рано сутрин. 

Продуктите на L'Oréal Professionnel ви дават абсолютен контрол върху стилизирането по всяко време. А ако искате и уред, който да ви помогне в постигане на желаната визия на косата, професионалната мултифункционална преса за коса с пара Steampod е чудесен вариант. В Douglas ще откриете както L’Oreal Professionnel SteamPod 4.0, така и L’Oreal Professionnel SteamPod 3.0, и подходяща изглаждаща грижа за коса, която осигурява топлинна защита. 

Изберете L'Oréal Professionnel за вашата коса от онлайн магазин Douglas

На DOUGLAS.BG ще откриете иновативна грижа за косата от L'Oréal Professionnel. Продуктовите линии на изключителната марка L'Oréal Professionnel впечатляват с най-новите авангардни технологии и високо качество. Гамата продукти за грижа за косата е предназначена за всички типове коса. При стилизиращите продукти гарантирано ще откриете новия си любимец, който ще подчертае прическата ви и ще придаде на косата ви правилния тласък.  L'Oréal Professionnel разполага с подходящия продукт за всяка коса – боядисана, къдрава, руса или фина. Независимо дали ще изберете Série Expert, продуктите от гамата Tecni.Art или Pro Fibre, можете да влезете в света на прочутата марка от Париж и да се погрижите за идеалната визия на косата си, достойна за френските модни подиуми. 

В нашия сайт можете бързо и лесно да разгледате и подберете подходящите за вас продукти, които да получите с доставка до наш магазин или до адрес. Можете да посетите и физическите ни магазини, където нашите експерти по красота с удоволствие ще ви консултират. жНе забравяйте да се присъедините към нашата лоялна програма, за да трупате точки в своята Douglas Beauty Card и да се радвате на ексклузивни промоции и отстъпки! Изисканите, висококачествени продукти за грижа за косата вече не са запазена марка на фризьорските салони. Благодарение на L'Oréal Professionnel и оторизиран онлайн магазин Douglas можете да поръчате професионални продукти за грижа от уюта на собствения си дом. Изберете своята нова грижа за коса от L'Oréal Professionnel, направете поръчка и станете част от света на Douglas, изпълнен с красота, мода, стил! 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.