L'ORÉAL PROFESSIONNEL Absolut Repair Molecular Rinse-off serum Серум

Серум с изплакване Absolut Repair Molecular
Рейтинг:
95% of 100
Код на продукта:
075165
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Серум с изплакване за увредена коса, който действа като маска.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
250ML
ПЦД: Pcd Price 50,90 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

43,27 лв.
Разлика: 7,63 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Увредена коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: Възстановява молекулярната структура на косъма* и по този начин осигурява възстановяване на косата от вътрешността. Oсигурява повече от повърхностно възстановяване – вътрешно молекулярно възстановяване. Възстановява здравината на косъма и моментално трансформира косата**. Действа интензивно в дълбочина***. Осигурява до 67% повече сила за косата****. * Инструментален тест след 15 нанасяния на шампоан, серум с изплакване и маска без изплакване Absolut Repair Molecular. **Потребителски тест след 2-седмична употреба на шампоан, серум с изплакване и маска без изплакване Absolut Repair Molecular.*** Инструментален тест след употреба на серум с изплакване Absolut Repair Molecular **** Инструментален тест след нанасяне на Absolut Repair Molecular серум с изплакване. Вместимост: 250ML Пол: Дамски Тип продукт: Серум Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА КОСА
Описание на продукта

Серум с изплакване за увредена коса, който действа като маска, обогатен с 2% система за защита на пептидните връзки и 5 аминокиселини. Осигурява възстановяване на молекулярната структура на косата чрез възстановяване на слабите връзки в косъма*, а това означава повече от повърхностно възстановяване – укрепва вътрешността на косъма на молекулярно ниво. Вдъхновен от мощните серуми за грижа за кожата, той действа интензивно на косъма, за да възстанови здравината на молекулярно ниво**. Възвръща еластичността и свободното движение**. Косата е видимо преобразена, блестяща и гладка. Absolut Repair Molecular е серия, предназначена за увредена коса, която възстановява 2 години увреждане на косата след първата употреба***. Всеки път, когато косата е увредена, тя губи пептиди, а Absolut Repair Molecular предлага възстановяване на пептидно, молекулярно ниво с научно доказана молекулярна ефикасност. Продуктите са обогатени с 5 различни аминокиселини и система за защита на пептидните връзки, като те работят на молекулярно ниво, за да възстановят молекулярната структура***, здравината, еластичността и движението на косата****. * Инструментален тест след 15 нанасяния на шампоан, серум с изплакване и маска без изплакване Absolut Repair Molecular. **Потребителски тест след 2-седмична употреба на шампоан, серум с изплакване и маска без изплакване Absolut Repair Molecular. ***Инструментален тест на макромолекулярната структура на косъма след нанасяне шампоан, серум с изплакване и маска без изплакване Absolut Repair Molecular.**** Инструментален тест след 15 нанасяния на шампоан, серум и маска без изплакване Absolut Repair Molecular.

Начин на употреба

След измиване с шампоан, разделете косата на сектори и нанесете 2,3 помпи на влажна коса, на всеки сектор. Разнесете равномерно от средата на дължините до краищата на косата и оставете да подейства за 1-2 минути. Изплакнете.

Състав
AQUA / WATER / EAU • GLYCERIN • PROPYLENE GLYCOL • GLYCINE • CITRIC ACID • PARFUM / FRAGRANCE • PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL • HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN • CETRIMONIUM CHLORIDE • POLYSORBATE 20 • POLYSORBATE 80 • PHENOXYETHANOL • SODIUM HYDROXIDE • GLUTAMIC ACID • QUATERNIUM-80 • ARGININE • HYDROXYPROPYL GUAR • HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • SERINE • LINALOOL • TYROSINE
Оценка на потребителите
  1. Добър продукт
    Прави косата мека.

    Мнение от Нилюфер,

  2. Добър продукт
    Косата ми стана мека. Харесва ми. Ползвам и крема. Доволна съм от от двата продукта на серията.

    Мнение от Нилюфер,

  3. Много е хубав
    Супер е!

    Мнение от Анна,

  4. L'ORÉAL PROFESSIONNEL ABSOLUT REPAIR MOLECULAR RINSE-OFF SERUM СЕРУМ
    Прекрасен!

    Мнение от Даниела,

  5. Страхотен
    Изключително лек продукт, който прави косата мека и лъскава без да я утежнява. Любимият ми балсам до сега!

    Мнение от Антонина,

  6. Интересен продукт
    Никога не съм ползвала подобен продукт, консистенцията е течна като серум, макар че действа като балсам.
    Серията е много приятна за косата, прави я изключително мека и подвижна. Имам гъста и леко суха коса в последствие от балеажа, който поддържам и тази серия за коса ми действа превъзходно. Но е хубаво да се използват и трите продукта от серията за максимален ефект.

    Мнение от Нина,

  7. Моментален ефект.
    Определено косата е по-мека и жива.

    Мнение от Hrisimira,

  8. L'ORÉAL PROFESSIONNEL Absolut Repair Molecular Rinse-off serum
    Комбинацията с шампоана е много добра! Трябва да се има предвид при нанасяне, че консистенцията на серума е течна, не е с гъстотата на балсам. Препоръчвам!

    Мнение от Кремена,

  9. L'ORÉAL PROFESSIONNEL Absolut Repair Molecular Rinse-off serum
    странно, консистенцията е течност, със суха коса съм и не е подходящо

    Мнение от Велислава,

  10. Супер продукт
    Аз съм с много фина коса и благодарение на цялата серия, тя се усеща по-плътна, податлива на прически и с уникален аромат. Мирише на ориенталски парфюм.

    Мнение от A,

  11. Много съм доволна!
    В комбинация със шампоана косата е възстановена! Препоръчвам!

    Мнение от Galina,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: L'ORÉAL PROFESSIONNEL Absolut Repair Molecular Rinse-off serum
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.