The One Man

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Dolce & Gabbana The One Men – открийте сицилианската чувственост и традиция

През 1985 г. модните дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана основават своята компания Dolce & Gabbana - италианска марка, изпълнена със страст и радост от живота. Марката е място, където сицилианската традиция се среща с италианския блясък. Благодарение на елегантния си и чувствен ефект ароматът Dolce & Gabbana The One парфюм за мъже, лансиран през 2008 г., бързо се превръща в уникална и вечна класика.

Dolce & Gabbana The One Men – един специален парфюм

Мъжествен, привлекателен и интензивен аромат: Долче и Габана The One for Men е израз на харизма, изтънченост и e вечна класика за мъжете, които се наслаждават на живота си. Дървесно-ароматният Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum е безкомпромисно модерен. Той се фокусира върху неповторимата личност на човека.

По-лека версия на аромата можете да намерите в Dolce & Gabbana The One EDT. Той въплъщава изискана комбинация от елегантност и модерен начин на живот и обгръща притежателя си с аура, която е едновременно съблазнителна и самоуверена. Освен съдържанието, флаконът на Долче и Габана The One for Men излъчва и чиста елегантност - подходяща опаковка за уникален и луксозен аромат.

За свеж аромат в ежедневието

Линията включва и дезодорант за ободряващо усещане за свежест, което продължава през целия ден. Той предлага ефективна защита и е красиво допълнение към ежедневната ви грижа за тялото. Пикантно-ориенталските нотки на Dolce & Gabbana The One for Men ви придават мъжествен вид.

Купете Dolce & Gabbana The One for Men на DOUGLAS.BG

Добавете стилен щрих към визията си с Долче и Габана The One за мъже. Луксозните аромати се предлагат и в онлайн магазина DOUGLAS.BG. Само с няколко клика може да поръчате новия си любим парфюм до дома си. Dolce & Gabbana The One за мъже е изтънчена комбинация от ориенталски нотки и италианска радост от живота.

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.