DOLCE&GABBANA

DOLCE&GABBANA
Филтри
на страница
Страница
 1. Dolce&Gabbana K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum
  Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 196,00 лв. От 166,90 лв. Разлика: 29,10 лв.
 2. DOLCE&GABBANA Dolce Lily
  Dolce&Gabbana DOLCE&GABBANA Dolce Lily Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 115,00 лв. От 69,00 лв. Разлика: 46,00 лв.
Филтри
на страница
Страница

Купете парфюм Dolce&Gabbana – когато ароматите срещнат италианското майсторство

Dolce & Gabbana Perfume: Едва ли има друг бранд, който да символизира италианското чувство за стил и високо качество повече от Dolce and Gabbana. Премиум марката е основана през 1985 г. от двамата италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана. Името й се състои от фамилните им имена, а логото е украсено с инициалите на двамата творци и знака "&". Последното има за цел да символизира силната сплотеност на дизайнерите като едно цяло. Dolce & Gabbana започват с луксозна дамска мода, която скоро е последвана от иновативна мъжка колекция. В последствие те завладяват модния свят със своята чувствено-средиземноморска, остроумно-креативна и бляскава мода.

Тъй като естетиката играе основна роля за италианските дизайнери, е въпрос на време те да пробият и на козметичния пазар. През 1992 г. се появява първият луксозен парфюм на Dolce&Gabbana, който изразява много специално отношение към живота. Това се дължи най-вече на италианския привкус, който придава на творенията уникален  чар и прави марката толкова неповторима. С Долче и Габана парфюм можете да преосмисляте себе си всеки ден и да подчертавате настроението си - подобно на ежедневните ви тоалети, индивидуалният ви аромат е израз на вас самите.

Dolce&Gabbana парфюм онлайн на DOUGLAS.BG

Добрият парфюм на Dolce&Gabbana е като любимия ви човек: не искате да се откажете от него. Дизайнерите умишлено използват италиански стилови икони, за да съчетаят парфюма Dolce&Gabbana с определен начин на живот. Личността излъчва това, което символизира съответният парфюм Dolce&Gabbana.

 • Дами: Уверени сте, въплъщавате чувственост и сила, в хармония сте със себе си и обичате живота си? Тогава подчертайте тази харизма с парфюм Dolce&Gabbana Dolce Rosе е женствена есенция от прясно разцъфнали цветя и многолики ароматни нотки на розата.
 • Мъже: Силата и страстта са типични за вас и искате да отразите това с аромата си? Dolce&Gabbana The One For Men Eau De Parfum Intense e дървесен и ароматичен - идеалният избор за джентълмен, който знае какво иска.

Сега логото на марката е безпогрешен символ на лукс, моден опит и творчество. С парфюм Dolce&Gabbana можете да пренесете този дух в дома си!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.