BURBERRY

BURBERRY

Кодовете на модната къща са преосмислени и в ароматите на Burberry. Те са вдъхновени от емблематичния тренчкот на марката, музиката, модата и  британската култура.

Всяка колекция е представена в майсторски изработени стъклени флакони.

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете парфюм Burberry от онлайн магазина DOUGLAS.BG – британската елегантност, която завладя България

Парфюм Burberry: през 1856 г. Томас Бърбъри отваря първия си текстилен магазин в Basingstoke, Хемпшир. Това е началото на известния британски луксозен лейбъл, чиято централа е в Лондон от 1891 г. Томас Бърбъри създава отличителното лого през 1901 г. На него е изобразен рицар в броня, който язди галопиращ кон.

На неговото копие е латинската дума PRORSUM, което означава "напред" на немски. Това е индикация за иновативните продукти на вече международната марка, която разработва луксозни стоки за жени, мъже и деца. Обширната гама на Burberry включва висококачествени дрехи, обувки, кожени изделия, аксесоари, бижута, часовници, козметика и парфюми. Козметиката на Burberry е идеална за хора, които ценят типично британската елегантност и сдържаност. Опознайте света на Burberry в онлайн магазина на DOUGLAS.BG.

Парфюм Burberry - aроматна класика за мъже и жени

Burberry разработва аромати за всеки повод. Burberry Her Eau de Toilette за жени е свободолюбив аромат на Burberry. Гурме, балансиращ радостните плодови нотки. За смелата модерна жена, която обича приключенията. Her Eau de Toilette е игрива смесица от цъфтящ божур, радостни връхни нотки на зелена круша, ягода, касис и розов пипер. Подсилен със сърце от орлови нокти, момина сълза и роза, полодово-флоралният аромат е омекотен от пристрастяваща основа на мускус и кедрово дърво. С този женствен аромат идва и новото лице на Burbery Her: Фран Съмърс. Традицията среща модерността в стъкления флакон Her Eau de Toilette. Освежен в зелено с нюанс шам-фъстък и с емблематичната панделка, дизайнът улавя спонтанната и одухотворена природа на аромата на Burberry.

Парфюмната вода за жени My Burberry е вдъхновена от разцъфналите и уханни цветни градини на Лондон. Събужда усещане за лукс, откритост и радост от живота.

Burberry предлага и впечатляващи ароматни композиции със своите парфюми за мъже. Hero e първият аромат на Рикардо Тиши за компанията. Един нов мъжествен дух, изследващ дуалистичните кодове на модната къща и могъществото на животинското царство. Един мъж в търсене на трансформацията и метаморфозата, като един съвременен подвиг. Визията на Burberry за модерния герой предизвиква традиционната представа за мъжественост и дава власт на мъжа да се трансформира и да открие в себе си смелост да приеме себе си такъв какъвто е и да се превърне в нещо необикновено. В една положителна и героична надпревара, мъжът и конят сякаш копират движенията си, предизвиквайки физическите си възможности, за да се трансформират в едно митично създание - метафора на личната трансформация. Един нов мъж. Един герой.

Загадъчен и авантюристичен, Burberry Hero е дъхновен от дуалистичността - сила и деликатност, могъщество и състрадание, атлетичност и креативност. Ароматът Burberry Hero е един увлекателен съюз между сила и свежест, представящи дуалистичността на съвременната мъжка мощ и чувствителност. Свеж, бляскав и смел, ароматът е озарен от искрящ бергамот и подсилен от хвойна и черен пипер. Хвойната е една типична британска съставка, внасяща трептяща свежест в уханието. Тя е подсилена от три различни вида масло от кедрово дърво от три планински региона - Апалчите във Вирджиния, планината Атлас в Африка и Хималаите в Азия. Флаконът на Burberry Hero е модерен прочит на класическия флакон на марката, пресъздаден от Рикардо Тиши. Силен и модерен - като аромата, който се съдържа в него. Формата му е абстрактно представяне на копито на кон, гравирано с логото на Burberry.

Купете парфюм Burberry онлайн от DOUGLAS.BG – влюбете се в стила на Лондон

Ароматна интерпретация на ценностите на модната къща – парфюмната колекция на Бърбъри е вдъхновена от емблематичния тренчкод, музиката, модата и британските символи. А всяко ухание е поставено в майсторски изработен стъклен флакон.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.