La Prairie Supreme Balm Cleanser Почистващ крем

балсам за почистване с трансформираща се формула
Код на продукта:
050579
+33 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

ПРЕМАХНЕТЕ ГРИМА. ВЪЗСТАНОВЕТЕ СПОКОЙСТВИЕТО. ЗА ЕДИН РАЗГЛЕЗВАЩ НОЩЕН РИТУАЛ.

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
100ML
330,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Почистващ крем Какъв проблем решава: Почистване и тонизиране Основна полза: Supreme Balm Cleanser е разкошен, дълбоко почистващ нощен ритуал, който ни помага да премахнем стреса от деня, почиствайки грима и оставяйки кожата перфектно пoчистена. Пол: Дамски Вместимост: 100ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

ПРЕМАХНЕТЕ ГРИМА. ВЪЗСТАНОВЕТЕ КОМФОРТА. Пълното почистване на лицето, което е от съществено значение за поддържането на младежки вид на кожата, сега е съчетано с момент на удоволствие. Supreme Balm Cleanser е разкошен, дълбоко почистващ нощен ритуал, който ни помага да премахнем стреса, почиствайки грима и оставяйки кожата перфектно чиста. Щедро количество от Supreme Balm Cleanser, отнето с прилежащата към продукта елегантна шпатула, претърпява изненадваща и възхитителна трансформация върху кожата. При масаж продуктът се разтапя, превръщайки се от богат балсам в луксозно олио. С добавянето на топла вода олиото се трансформира в млечна емулсия, която се премахва, отнемайки със себе си всички замърсители, прах и примеси, които се натрупват върху кожата през деня. След последното изплакване лицето нежно се избърсва с приложената в опаковката деликатна муселинова кърпа, осигуряваща фино ексфолиране и завършване на ритуала. Цялостното почистване обаче не означава, че се отнема влагата на кожата или естествената й защита. Във формулата на Supreme Balm Cleanser има антиоксиданти и овлажняващи активни вещества, които оставят кожата чиста и мека, и допълнително подхранена с Ексклузивния Клетъчен комплекс на La Prairie, който спомага за естествения процес на обновяване на клетките. Кожата остава чиста, гладка и хидратирана, готова за последващия ритуал.

Начин на употреба

Вземете щедро количество от балсама и го нанесете на суха кожа. Масажирайте балсама върху лицето, докато се трансформира в копринено олио. Наплискайте лицето с вода, за да трансформирате олиото в млечна емулсия. След последното изплакване, лицето нежно се избърсва с приложената в опаковката деликатна муселинова кърпа, осигуряваща фино ексфолиране и завършване на ритуала.

Състав
Споменатите съставки отговарят на текущата производствена ситуация. Тъй като редовно адаптираме формулите си, така че да включват най-новите научни открития, се прилагат съставките, посочени върху опаковката.
Напишете вашето мнение
Оценете: La Prairie Supreme Balm Cleanser
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.