La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator Ексфолиант за лице

Минерален ексфолиант с диамантени частици.
Рейтинг:
73% of 100
Код на продукта:
031761
+31 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Минерален ексфолиант с диамантени частици. Премахва мъртвия слой клетки, пречиства порите, хидратира.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: петък, 26 април - вторник, 30 април
100ML
310,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Ексфолиант за лице Какъв проблем решава: Маски и специална грижа, Почистване и тонизиране Основна полза: Осигурява пълна ексфолиация на мъртвите клетки на кожата и прояснява тена. Цялостно полира кожата, придавайки естествена сияйност. Поддържа кожата влажна и омекотена по време и след терапията. Пол: Дамски Вместимост: 100ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Този луксозен прозрачен гел е истинско удоволствие за сетивата с богатото и копринено усещане, докато нежно полира и изглажда кожата, като премахва остатъците, които могат да помрачат тена. Формулиран с богати на минерали и кристали частици и нашият ексклузивен клетъчен комплекс за мигновен и дълготраен ефект. Включете този ексфолиант в ритуала си за грижа за кожата и последвайте със серум и хидратиращ крем на La Prairie по избор. Ползи: Осигурява пълна ексфолиация на мъртвите клетки на кожата и прояснява тена. Цялостно полира кожата, придавайки естествена сияйност. Поддържа кожата влажна и омекотена по време и след терапията.
Начин на употреба
Използвайте 2 или 3 пъти седмично при комбинирана/мазна кожа и един път до два пъти при нормална/суха кожа. Продуктът е достатъчно деликатен и може да се използва върху суха кожа. Масажирайте с възглавничките на пръстите нагоре с кръгови движения. Изплакнете добре, подсушете и завършете с тоник. Нанесете серум и хидратант.Сутрин/вечер. Нанесете на влажна кожа, като избягвате зоната около очите. Ако го използвате вечер, първо почистете грима.
Състав
Споменатите съставки отговарят на текущата производствена ситуация. Тъй като редовно адаптираме формулите си, така че да включват най-новите научни открития, се прилагат съставките, посочени върху опаковката.
Оценка на потребителите
  1. Cellular Mineral FAce Exfoliator
    страхотен продукт

    Мнение от Петя,

  2. Относно цени и доставка
    Рейтинг:
    100
    Много съм доволна.

    Мнение от Детелина Маркова ,

  3. относно цените Ви и начина на доставка
    Рейтинг:
    20
    Не сте коректни с лоялните Ви клиенти на най скъпата марка ,не добра организация и политика,по този начин ще си загубите в най скоро време клиентите,взимайте пример от Европейски страни не като България,забавяне на пратките и липса на какъвто и да било обратна връзка на време, от Ваша страна за спечелване на клиенти като мен,а те се броят на пръсти,клиенти като мена на марка La prarire,са единици като мен,променете си

    политиката ,в противен случай ще ни загубите,.
    Успех в бизнеса Ви желая!!!

    Мнение от Петя Георгиева,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.