La Prairie Cellular Swiss UV Protection Veil SPF50 Защитен филтър

Ефирна UV защита.
Код на продукта:
038219
+44 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Ефирна UV защита. Защитава от слънцето и факторите на околната среда, озарява и хидратира.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
50ML
440,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Защитен филтър Какъв проблем решава: Градска и слънцезащита, Хидратация Основна полза: Предпазва от UVB и UVA лъчи, които могат да причинят пигменти петна или промяна в цвета на кожата. Дава дълбока, дълготрайна хидратация. Слънцезащита: 50 SPF Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Слънчевата защита на La Prairie е мощна линия на защита срещу признаците на стареене. Щетите от околната среда са неутрализирани, кожата е подхранена и защитена. С висока степен на защита от UVA и UVB лъчи, комбинирана с швейцарски еделвайс (swiss noble edelweiss) и вода от швейцарски глетчер, Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50, осигурява висока защита от слънцето и антиоксидантни резултати. Ползи: Предпазва от UVB и UVA лъчи, които могат да причинят пигменти петна или промяна в цвета на кожата. Дава дълбока, дълготрайна хидратация.
Начин на употреба
Сутрин. Като последна стъпка от грижата за Вашата кожа, нанесете върху дневния си хидратант. Използвайки върховете на пръстите си, разнесете по лицето и шията. Оставете да се абсорбира напълно, преди да нанесете фон дьо тена
Състав
Споменатите съставки отговарят на текущата производствена ситуация. Тъй като редовно адаптираме формулите си, така че да включват най-новите научни открития, се прилагат съставките, посочени върху опаковката.
Напишете вашето мнение
Оценете: La Prairie Cellular Swiss UV Protection Veil SPF50
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.