HAPPY HALLOWEEN

  -20% на всички грим продукти

 -30% на всички грим продукти с марка DOUGLAS

 

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:

» Кампанията HAPPY HALLOWEEN е валидна във физическите магазини DOUGLAS и BEAUTY|ZONE и онлайн на DOUGLAS.BG! Промоцията ще бъде активна само от 29.10.2021 г. до 31.10.2021 г.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки от категорията ГРИМ. Отстъпката е в размер на -20% за всички грим продукти или -30% на всички грим продукти с марка DOUGLAS, независимо от стойността на покупката.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията HAPPY HALLOWEEN сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката е включена в цената на грим продуктите.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Промоцията не важи за КОМПЛЕКТИ!

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.