Цени в магазините

Всеки продукт в нашите физически магазини има поставен етикет с актуална цена. Изключение правят грим продуктите на селективни марки, при които цената е поставена на модула, на който са изложени тестерите с различните цветове от продукта. В случай че има поставени две цени и едната е задраскана, това означава, че продуктът е в промоция и той може да се закупи на промоционалната незадраскана цена. 


Цени в онлайн магазина

Цените в онлайн магазина са отбелязани в продуктовата страница за всяка разфасовка или цвят на продукта. Възможно е цените в онлайн магазина да са различни от тези във физическите магазини!

Стикери на продуктите в онлайн магазина

На продуктите в онлайн магазина може да откриете следните символи:

» Етикет "НОВ" в горния десен ъгъл на продукта - това са най-новите и актуални продукти от света на красотата.

 

» Етикет с процент "До ХХ%" отстъпка в горния ляв ъгъл на продукта - указва процента отстъпка*, до който са намалени отделните цветове или разфасовки на продуктите.
*Възможно е процентът отстъпка да важи за конкретни цветове или разфасовки, част от въпросния продукт.

 

 

» Етикет "PRICE BEAUTY CARD" в горния ляв ъгъл на продукта - указва, че продуктът участва в промоция с BEAUTY CARD. За да видите намалената цена на продукта, трябва да влезете в профила си и да дигитализирате своята BEAUTY CARD или ако нямате такава, да заявите БЕЗПЛАТНА нова карта.

 

» Етикет "ОНЛАЙН ОФЕРТА" в горния десен ъгъл на продукта - промоцията на продуктите маркирани с този етикет е валидна само онлайн на DOUGLAS.BG. Цената на продукта в онлайн магазина е различна от цената на продукта във физическите ни магазини. 

» Етикет "Online PRICE" - продуктът е с трайно намалена цена в онлайн магазина. Цената на същия продукт във физическите ни магазини е различна. Този етикет отразява трайно ниската цена на продукта, а не промоционална цена. Тези продукти НЕ участват в други промоции и означената цена винаги е крайна.

» Етикет "ЕКСКЛУЗИВНО" - продуктът може да бъде закупен официално само в парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE или онлайн на DOUGLAS.BG 

 

» Етикет "ЛИМИТИРАН" - продуктът е специално или колекционерско издание. Тези продукти се произвеждат еднократно от марките и са налични в магазините до изчерпване на количествата.

Различават ли се цените във физическите магазини от тези в онлайн магазина?

Регулярните цени на продуктите са еднакви както във физическите магазини, така и в онлайн магазина. Що се отнася до специалните промоции, оферти и разпродажбите, може да има разлика между цените във физическите магазини и тези в онлайн магазина. За да се възползвате от онлайн цените и във физическите магазини, може да направите поръчка през сайта, с доставка за вземане от физически магазин. Моля, имайте предвид, че тази опция за доставка е с изпълнение до 5 работни дни.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.