Цени в магазините

Всеки продукт в нашите физически магазини има поставен етикет с актуална цена. Изключение правят грим продуктите на селективни марки, при които цената е поставена на модула, на който са изложени тестерите с различните цветове от продукта. В случай че има поставени две цени и едната е задраскана, това означава, че продуктът е продуктът е в промоция /продуктът е с намалена цена/ и той може да се закупи на намалената/новата незадраскана цена. 


Цени в онлайн магазина

Цените в онлайн магазина са отбелязани в продуктовата страница за всяка разфасовка или цвят на продукта. Възможно е цените в онлайн магазина да са различни от тези във физическите магазини!

Етикети на продуктите в онлайн магазина

На продуктите в онлайн магазина може да откриете следните етикети:

» Етикет "НОВ" в горния десен ъгъл на продукта - това са най-новите и актуални продукти от света на красотата.

 

» Етикет с процент "До ХХ%" в горния ляв ъгъл на продукта - указва максималният процент, с който е намалена цената на отделните цветове или разфасовки на продуктите.
*Възможно е процентът на намалението да бъде различен за конкретните цветове или разфосовки, но не по-висок от посочения максимален размер. Възможно е намалението да важи за конкретни цветове или разфасовки на въпросния продукт. Когато продуктът има само една разновидност, то указаният процент се отнася за тази единствена разновидност.

 

 

» Етикет "PRICE BEAUTY CARD" в горния ляв ъгъл на продукта - указва, че продуктът участва в промоция с BEAUTY CARD. Продуктът може да бъде закупен на намалена цена само от притежатели на BEAUTY CARD. За да видите намалената цена на продукта, трябва да влезете в профила си на www.douglas.bg и да дигитализирате своята BEAUTY CARD /ако все още не сте го направили/ или ако нямате такава, да заявите БЕЗПЛАТНА нова карта.

 

» Етикет "Douglas PRICE" - продуктът се предлага на цена различна от ПЦД /Препоръчителната цена от доставчик/*. Douglas PRICE е крайната цена, на която може да бъде закупен продуктът. Douglas PRICE може да е различна в онлайн магазина и във физическите магазини Douglas и Beautyzone. Стойността на ПЦД в лева се посочва с информативна и сравнителна цел над крайната цена, а под нея може да е посочена и разликата като точна стойност в лева между ПЦД и крайната цена. Продукти обозначени с етикет Douglas PRICE НЕ участват в промоции и означената цена винаги е крайна. В случаите, в които продуктът се предлага в различни разновидности (цветове или разфасовки), Douglas PRICE може да се прилага само да част от цветовете или разфасовките на продукта. Цената на продукта в онлайн магазина може да е различна от цената на продукта във физическите ни магазини. 

*ПЦД /Препоръчителна цена от доставчик/ е препоръчителна цена, предложена от производителя/дистрибутора/доставчика, доставил стоката на Търговеца. ПЦД е посочена за сравнение и не е обвързваща нито за „DOUGLAS.BG”, нито за Потребителя.

» Етикет "ОНЛАЙН ЦЕНА"  - продуктите, маркирани с този етикет показват продажната цена, която е валидна САМО онлайн на DOUGLAS.BG. Цената на продукта в онлайн магазина може да е различна от цената на продукта във физическите ни магазини. За тези продукти не важат промокодове за отстъпки.

 

» Етикет "Online PRICE" - продуктът е с трайно ниска цена в онлайн магазина. Цената на същия продукт във физическите ни магазини може да е по-висока. Този етикет отразява трайно ниската цена на продукта, а не промоционална цена. Тези продукти НЕ участват в промоции и означената цена винаги е крайна. Трайно ниска цена е цена по-ниска от препоръчителната цена на дистрибутор за период по-дълъг от 30 дни.

 

 

» Етикет "ЕКСКЛУЗИВНО" - продуктът може да бъде закупен официално само в парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE или онлайн на DOUGLAS.BG 

 

» Етикет "ЛИМИТИРАН" - продуктът е специално или колекционерско издание. Тези продукти се произвеждат еднократно от марките и са налични в магазините до изчерпване на количествата.

Различават ли се цените във физическите магазини от тези в онлайн магазина?

Регулярните цени на продуктите са еднакви както във физическите магазини, така и в онлайн магазина. Що се отнася до намаленията, промоциити, офертите и разпродажбите, може да има разлика между цените във физическите магазини и тези в онлайн магазина. За да се възползвате от онлайн цените и във физическите магазини, може да направите поръчка през сайта, с доставка за вземане от физически магазин. Моля, имайте предвид, че тази опция за доставка е с изпълнение до 5 работни дни.

 

Повече информация относно ценообразуването може да намерите ТУК

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.