Условия за доставка с BOX NOW

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
С BOX NOW!

САМО ОТ: 14.08.2023 г.
ДО: 31.10.2023 г.

 

СРОК ЗА ДОСТАВКА:

Повечето доставки се осъществяват в срок 1 - 3 работни дни.

Поръчките за гр. София с налична в онлайн склада стока, входирани до 11:00 часа преди обяд, се доставят на същия РАБОТЕН ден, след 19:00 часа.


ТАКСА:

Доставката до автомат на BOX NOW е БЕЗПЛАТНА за посочения промоционален период.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

ВНИМАНИЕ! При доставка до автомат на BOX NOW НЯМА опция "Плащане при получаване". Не е възможно плащане с карта на физически терминал, вграден в автомата.
В случай, че сте посочили Плащане при получаване, при изпращане на пратката към избрания от Вас автомат, ще получите SMS/VIBER и e-mail съобщение, съдържащо линк, който ще ви отведе към виртуален терминал за плащане с карта.

Проследи пратката си на boxnow.bg

 

КАК РАБОТИ?

  1. При покупка, изберете BOX NOW като начин на доставка.
  2. Посочете най-удобния за Вас BOX NOW автомат.
  3. Платете с банкова карта на момента, или изберете отложено плащане/плащане при получаване (само с карта - през линк). Ще получите по VIBER/SMS и e-mail линк за плащане с банкова карта, когато пратката е изпратена.
  4. Ще получите VIBER/SMS и e-mail с ПИН кода за получаване на пратката.
  5. Въведте своя ПИН код и вземете своята пратка от автомата.

 

 

BOX NOW е най-новата куриерска услуга в България, която доставя само до собствена мрежа от Автоматични пощенски станции (автомати). Това ни позволява да предлагаме бърза и достъпна клиентска услуга. Автоматите на BOX NOW се намират винаги на ключово място в града и са достъпни 24/7. BOX NOW се стреми да бъде еколигичен и устойчив. Автоматите използват слънчева енергия – факт, с който се гордеем и ни помага да допринасяме за намаляване на вредни емисии. Куриерската услуга на BOX NOW е по- ефективна, защото куриерите изминaват по- малко километри доставяйки повече пратки.

 


 

BOX NOW позволява да вземете пратката си лесно и удобно по всяко време на деня, всеки ден от седмицата. Потребителите не е нужно да чакат своята пратка вкъщи. Време е да ги "освободим" от чакането по опашки, за да вземат своята пратка, която благодарение на услугите на BOX NOW е достъпна навсякъде, в желано от клиента време. Вярваме, че е нужно куриерите да се адаптират към графика на потребителя, а не потребителя да се съобразява с графика на куриера.


ОТКРИЙТЕ НАЙ-УДОБНИЯ ЗА ВАС BOX NOW АВТОМАТ:
 
» Връщането на пратки с BOX NOW е напълно БЕЗПЛАТНО! Просто последвайте този линк: BOX NOW връщане. Необходимо да посочите: размера (СРЕДЕН или ГОЛЯМ) на пратката, която връщате, Име, E-mai и телефон за връзка. След успешно входиране на заявката за връщане, ще получите на E-mail, както и Viber/Sms съобщение съдържащо пин код. Отидете до най-удобния за Вас BOX NOW автомат и въведете пин кода чрез клавиатурата на автомата и натиснете "ОК". Не забравяйте да принтирате товарителница и прикрепите товарителница към продуктите, които връщате. Въпросната ще ви бъде изпратена по e-mail след входиране на заявката за връщане.
Напомняме, че за да разгледаме възможно най-бързо Вашето връщане, е необходимо да входирате молба за връщане, следвайки тези инструкции: https://douglas.bg/otkaz-ot-poruchka
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.