ESTEE LAUDER Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Crème Нощен крем

Нощен крем за лице против стареене.
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
063053
+25 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Нощен крем, който стяга, повдига, намалява вида на линиите и подхранва кожата.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
50ML
256,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 24М Тип продукт: Нощен крем Какъв проблем решава: Глобална грижа, Линии и бръчки, Повдигане и стягане, Хидратация Основна полза: Нощен крем, идеален при множество признаци на стареене, загуба на еластичност и тонус, при нужда от повдигане, при линии и бръчки, повехнал тен, загуба на блясък, сухота и дехидратация. Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван, Некомедогенен Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Силата е във вашата кожа. Почувствайте я по-стегната, вижте я сияйна, възстановена и повдигната. Събуждайте се сияещи, ден след ден. Този богат, супер подхранващ многофункционален крем е специално създаден за нощта. Прави кожата по-стегната и значително намалява вида на линиите, докато спите. • РЕВИТАЛИЗИРА с 2 пъти по-концентриран екстракт от моринга и технология повишаваща колагена, за да възвърне силата на кожата да бъде по-стегната и повдигната. Това е важно, защото естественото производство на протеин е в пика си, докато спим. Жените са съгласни: 94% казват, че кожата им е по-стегната* • СЪЖИВЯВА свежия сутрешен блясък. Екстрактът от морска лавандула обновява по естествен начин и подхранва кожните клетки през нощта. • ПОДХРАНВА с хиалуронова киселина за интензивна, 24-часова хидратация - защото кожата губи вода по-бързо през нощта. • МОЩНА СИНЕРГИЯ: Комбинираният ефект от нашите концентрирани екстракти от моринга, морска лавандула и нашата технология е повишено производство с 80% на хиалуронова киселина в кожата.** Кожата е подхранена в дълбочина, обновена и успокоена. Тя е мека и еластична. Визията е по-повдигната. Подходящ и за зоната на шията. Ексклузивен екстракт от моринга Често наричана "дървото чудо", морингата е една от най-ефективните съставки за поддържане на младостта, открити някога. Нашият екстракт, създаден чрез ексклузивен, очакващ патент процес поддържа мощен протеин, помагащ на кожата да захрани с енергия множество процеси против стареене. *Потребителски тест със 100 жени след употреба на продукта в продължение на 4 седмици. **Инвитро тестване след 3 дни.
Начин на употреба
Нанасяйте вечер върху цялото лице и шията. Идеален след вашия възстановяващ серум.
Оценка на потребителите
  1. Един от най добрата серия
    Рейтинг:
    100
    Ползвам го вече 3 години всяка вечер ,и всеки ден съм красив ,и лицето ми изглежда по младо и красиво от всякога ,

    Мнение от Сергеу,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: ESTEE LAUDER Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Crème
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.