ESTEE LAUDER Revitalizing Supreme+ Youth Power Soft Crème Moisturizer 24 - часов крем

Крем за лице против стареене без мазнини.
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
063052
+24 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Мултифункционален лек крем без мазнини: стягане, повдигане, блясък.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
50ML
244,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 24М Тип продукт: 24 - часов крем Какъв проблем решава: Глобална грижа, Линии и бръчки, Повдигане и стягане, Хидратация Основна полза: Идеален при множество признаци на стареене, загуба на еластичност и тонус, при нужда от повдигане, при линии и бръчки, повехнал тен, загуба на блясък, сухота и дехидратация. Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван, Некомедогенен, Офталмологично тестван Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Кожата ви може да има всичко: Еластичност. Сила. Блясък. И нова, по-повдигната визия. Всичко това в изключително приятна текстура. С 99% естествено извлечени екстракти от сутрешен цвят на хибискус и моринга, ще дадете сила на кожата си да разкрие своя потенциал да бъде млада. Преживяването е изключително: • 92% са съгласни, че продуктът се усеща лек върху кожата.(1) • 91% казват, че кожата не е мазна и продуктът не оставя следи.(1) • 88% казват, че порите намаляват.(2) • 87% казват, че текстурата на кожата е по-изгладена.(2) СЪСТАВКИ, НОСЕЩИ СИЛАТА НА МЛАДОСТТА Ексклузивен екстракт от сутрешен цвят на хибискус. Природата в пика на своята сила. Учените на Estée Lauder откриват, че цветовете на хибискуса, събрани рано сутрин, имат най-високата активност при повишаването на колагена. Ние събираме подбрани на ръка цветове сутрин за най-голяма сила, а след това в процес, отнемащ 83 дни от събирането до производството, създаваме екстракт, който силно подпомага естественото производство на колаген в кожата. Ексклузивен екстракт от моринга. Често наричана "дървото чудо", морингата е една от най-ефективните съставки за поддържане на младостта, открити някога. Нашият екстракт, създаден чрез ексклузивен, очакващ патент процес поддържа мощен протеин, помагащ на кожата да захрани с енергия множество процеси против стареене. Екстракт от стволови клетки на кактус и хиалуронова киселина. Допълнителни високоефективни съставки допринасят за силата на Revitalizing Supreme+. Екстрактът от стволови клетки на кактус и хиалуроновата киселина разкриват по-силна, подхранена кожа, напоена със 72-часова хидратация. Жизненоважната влагова бариера на кожата е подсилена. Технология, повишаваща колагена. Нашата формула комбинира заредени от природата съставки с технология, повишаваща колагена, за да възвърне силата на кожата да бъде по-стегната и да изглежда по-повдигната. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПУХКАВА ТЕКСТУРА Супер мек, лек крем, който носи освежаваща наслада с всяко докосване. Абсорбира се бързо без мазно усещане. (1) Потребителски тест със 116 жени след употреба на продукта в продължение на 1 седмица. (2) Потребителски тест със 116 жени след употреба на продукта в продължение на 4 седмици.
Начин на употреба
Нанасяйте върху лицето и шията сутрин и вечер. Идеален след вашия възстановяващ серум.
Оценка на потребителите
  1. А
    Наистина не е мазен, много лека текстура, същевременно овлажнява и прави кожата кадифена

    Мнение от Александра,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: ESTEE LAUDER Revitalizing Supreme+ Youth Power Soft Crème Moisturizer
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.