Едно, две, три – кожа заблести!

Едно, две, три – кожа заблести!

Едно, две, три – кожа заблести!

Скъпи любители на козметиката и най-новите тенденции в грижата за кожата. Имам новина за вас! Особено, ако:
- държите на естетсвените съставки и 100% веган продуктите;
- обичате K-beauty;
- държите продуктите, които позлвате да са супер ефективни;
- искате да пробвате нещо ново;
- опаковката и това да е „инстаграмабъл“ е важно за вас;
- искате разумна цена.
Е, ако се припознахте в горните булети, то значи тази информация е точно за вас!

Искам да ви представя бранда ONE.TWO.FREE!, който беше лансиран ексклузивно в DOUGLAS & BEAUTY|ZONE тази година през пролетта. Съветвам ви горещо да пробвате тази марка, която се превърна в мой тотален любимец, макар и в началото да бях малко скептична към продуктите.

Да започнем с това, че е много трудно да се чувстваме добре в кожата си, ако не се чувстваме красиви. А красивата кожа, освен, че идва отвътре, ни кара да сияем.

Затова и при one.two.free! става въпрос и за това кожата ви да изглежда красива. С грижа за кожата в 3 стъпки, което води до славно сияеща кожа и, да момиче, без никакви Instagram филтри!

#getthatglowgirl
Чудите се как?
one.two.free! е нов бранд грижа за кожата с ферментирали козметични съставки за сияеща и красива кожа в 3 лесни стъпки: ПОЧИСТВАНЕ, ПОДГОТОВКА И ГРИЖА. Звучи ви супер лесно? Ами да, прави сте!

Ако кожата ви се нуждае от повече, винаги можете да добавите още повече. До 7 стъпки, вдъхновени от корейските процедури за красота, ще подобрят не само вашия блясък, но и самочувствието ви.

#topshelfie
Брандът „няма тайни“, а продуктите са без парабени, без силикони, без минерални масла, без сулфати – „чиста красота“ до максимум. Продуктите съдържат ферментирали съставки, хиалуронови киселини, серамиди и Витамин С, за да получите най-добри резултати и най-красивата кожа.

Но какво всъщност са ферментиралите съставки?
В грижата за кожата, ферментиралите съставки са като презареждащ се турбо буустър за вашите продукти за грижа за кожата. Чрез процеса на ферментация, който отнема доста време, съставките и онова, което е в тях, се разграждат на супер малки молекули, което ги прави по-лесни за усвояване и им позволява да проникнат дълбоко в кожата.
Те също така естествено произвеждат киселини AHA-s, най-важната съставка, която помага да се премахне мъртвата кожа, за да се разкрие великолепният й блясък. Тъй като ферментацията имитира естествените ни клетъчни функции, има по-малък шанс за дразнене, което прави продуктите на one.two.free! супер подходящи за чувствителна кожа. С любезното съдействие на супергерои като хиалуронова киселина и Витамин С, one.two.free! възвисяват грижата за кожата до съвсем нови висини.


Какво е „Clean beauty“?

Clean Beauty и търсенето на прозрачна комуникация по отношение на съставките се превръща във все по-голям тренд. В същото време не съществува универсален и общовалиден определение на Clean beauty на козметичния пазар. Следователно, Douglas лансира своя собствена концепция за чиста красота, предлагайки на клиентите продукти, които не съдържат съставки, които са с изкуствен или съмнителен произход. Съответният етикет за Clean beauty се основава на списък от съставки, които не са включени в тези продукти, категоризирани като чисти продукти за красота. Списъкът съдържа силикони, сулфати и минерални масла. Освен това продуктите не се тестват върхи животни. Много е важно, обаче, да кажем, че етикетирането на продукти като „чисти“ обикновено не означава, че са „по-добри от“, а по-скоро са „без“.

3 стъпки за блясък
Веруюто на бранда се основава в грижа за кожата, изградена върху 3 стъпки. Нека да видим кои са те!

1. ПОЧИСТВАНЕ
Винаги започвайте с почистването на лицето си като първата стъпка от рутинната грижа за кожата. Искате разкошна и сияйна кожа? Тогава е важно да създадете чиста основа! Съвет: не забравяйте да ексфолирате кожата си веднъж седмично, за да получите безупречна, свежа кожа!

 

 

2. ПОДГОТОВКА

Веднага щом приключите с почистването, е от ключово значение да балансирате нивата на pH на кожата си и да добавите допълнителна порция хидратация. Защо? Защото ефектите от всяко последващо нанасяне на продукт за грижа/лечение ще бъдат максимални!

 

3. ГРИЖА

Не на последно място: с тази стъпка вие заключвате всички онези мощни хранителни вещества в кожата си и изнасяте грижата за кожата си (и в частност нейното сияние) на много високо ниво.

ONE.TWO.FREE!

Стъпка 1

ONE.TWO.FREE! MIRACLE OIL CLEANSER – това почивстващо олио не случайно се казва „вълшебно“.То почиства, подхранва, изглажда и омекотява кожата, без да оставя мазни следи. Нежно премахва фон дьо тена, червилото и грима от очите. Подпомага да се предотврати изсушаването на кожата и премахва излишния себум. Подпомага естествената защитна бариера на кожата.

ONE.TWO.FREE! FAVOURITE FOAMING CLEANSER – това е първа стъпка за тези от вас, които са фенове на пяната за измиване на лицето. Favourite Foaming Cleanser избистря тена, има балансиращ ефект, намалява и изглажда несъвършенствата. Осигурява хидратация, предпазва кожата от изсушаване и видимо подобрява външния ѝ вид. Кожата остава дълбоко почистена и снабдена с ценни хранителни вещества.

ONE.TWO.FREE! RADIANCE ENZYME PEELING – този ексфолиант е моят НОМЕР 1 в първата стъпка. Обожавам го, не само защото напоследък прибягвам до всичко, което съръжа „ензимен“ в името си, а и защото такъв тип продукти – ексфолиант под формата на пудра, за мен са най-добрите почистващи продукти досега. Причината е, че съчетава в себе си страхотно почистване, супер нежни частици, които ексфолират, а продуктът се превръща в пяна, която нежно обгръща лицето ви. Radiance Enzyme Peeling деликатно премахва мъртвите кожни клетки, почиства порите и стимулира възстановяването на клетките. Ферментиралите ензими от нар работят като антиоксиданти и правят кожата по-свежа, по-гладка и по-сияйна.

ONE.TWO.FREE!

Стъпка 2

ONE.TWO.FREE! MAGIC TONER е наистина магичен. За тези от вас, които са фенове на тониците, този е незаменим. Това, което обожавам в него, но не при всички тоници го има е, че не изсушава кожата – нещо, което винаги много ме е дразнело. Magic Toner нежно почиства и подготвя кожата за следващите стъпки в рутината. Ферментиралата мая доставя Минерали, Аминокиселини и Витамини и стимулира обновяването на клетките. Алое Верата и Хиалуроновата киселина осигуряват дълготрайна и дълбока хидратация. Кожата е тонизирана, освежена и подхранена.
SUPER GLOW SERUM 

 

За тези от вас, които просто не могат без серум, вижте какви чудеса правят тези!
ONE.TWO.FREE! SUPER GLOW SERUM трансформира повяхналата кожа в кожа с жизнен, натурално сияен тен. Активният Витамин C* (*естер ), омекотява фините линии, намалява тъмните петна и се бори с несъвършенствата. 7 % Витамин C, 6 % Аскорбинова киселина, 1% високоефективен Et-VC, ферментирали гъби Чага и ферментиралото грозде Шардоне оставят кожата заредена с енергия, блестяща и с младежко сияние.

*Натурална съставка: Естерите са стабилизирани, което означава, че тяхната ефективност не намалява с течение на времето, но може да промени цвета си.

ONE.TWO.FREE! HYALURONIC POWER SERUM оставя свеж, гладък и равномерен тен. Ферментиралият Жасмин и коренът от Женшен предпазват кожата от външни влияния и ѝ придават свеж блясък. Както късоверижните, така и дълговерижните хиалуронови киселини осигуряват максимална хидратация и подобряват еластичността на кожата.

Стъпка 3

ONE.TWO.FREE! ULTIMATE GLOW CREAM видимо намалява фините линии и регенерира кожата. Високо ефективната комбинация от Екстракт от ферментирали круши, ферментирала мая и Серамид, помага за стимулирането на клетъчния метаболизъм, предпазва клетките на роговия слой и дълбоко овлажнява кожата. Осигурява дълготрайна хидратация, подобрява еластичността, подхранването и предотвратява първите признаци на стареене.

ONE.TWO.FREE! HYDRA POWER GEL-CREAM е лек крем, за който от бранда твърдят, че се абсорбира бързо от кожата. При мен не се получи съвсем така и може би това е единствената ми забележка към него и то не, защото продуктът не е добър, а просто да имате предвид, че ако сте с по-мазна кожа, изчакайте повечко време, за да попие или слагайте по-малко количество, тъй като консистенцията му е много лека и това може да ви заблуди и да прекалите. Ферментиралата Японска кайсия (Prunus Mume) осигурява жизненост и еластичност и помага свиването на порите. Ферментиралата круша и дълговерижната хиалуронова киселина повишават влагата на кожата за видимо по- свеж тен. Като продукт 2-в-1, той също служи като основа за гладка и сияйна кожа, както и за грим.
EYE WONDER CREAM

 

ONE.TWO.FREE! EYE WONDER CREAM подхранва и изглажда деликатната зона около очите. Ферментиралата соя и голямата концентрация на дълго и късоверижни хиалуронови киселини подпомагат хидратацията, подхранването и стимулирането на кожата за постигане на сияен тен. Видимо намалява фините линии и кръговете под очите. Специалната текстура на крема се абсорбира бързо, не оставя мазни следи и е особено подходяща за сутрешна употреба под коректор – без риск от ефекта „Очи на панда“.

Искрено се надявам статията да ви е била полезна и да намерите своите любимци сред продуктите на марката.

Целувки!

Продукти от статията

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.