ПОЗДРАВЛЕНИЯ! С ВАША ПОМОЩ УСПЯХМЕ ДА НАПРАВИМ НОВИ 10 000 ДИГИТАЛНИ КАРТИ.

ВСИЧКИ ДИГИТАЛНИ карти ще получат талон за 40 лв. отстъпка, валиден за покупки над 140 лв. 

с краен срок до края на месец април!

 

» Всички дигитални карти ще получат на посочения в Beauty Card профила си имейл адрес, талон за отстъпка на стойност 40 лв. валиден за покупка над 140 лв. активен в периода от 18.04.2022 г. до 30.04.2022 г. Талонът ще получите на 14.04.2022 г. или на 15.04.2022. г.

» След като дигитализирате картата си на douglas.bg, проверете дали данните ви са верни и актуални! Проверете и дали сте отбелязали отметката, че приемате имейли от нас, за да може да ви изпратим ваучера. Клиенти, които не са приемали мейлинг от нас към края на деня на 13.04.2022 г. няма как да получат ваучера си.

» Талонът за отстъпка е валиден както за физическите магазини, така и за онлайн поръчки над 140 лв. с вашата дигитална BEAUTY CARD

* С талона за отстъпка не може да се закупуват продукти в други промоции. Талонът не се комбинира с други ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.

» Ако сте регистрирали картата си в потребителския профил на DOUGLAS.BG, но не сте получили талон за 40 лв. отстъпка до 16.04.2022 г., моля, свържете се с нас на тел. 0700 10 900 или ни пишете на [email protected]

 

МЕСЕЦ НА BEAUTY CARD

 1-13 април -20% на всичко с дигитална BEAUTY CARD*

ONLINE и във физическите парфюмерии

 

» Кампанията -20% на всички продукти с дигитална BEAUTY CARD ще бъде валидна от 01.04.2022 г. до 13.04.2022 г. както във физическите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE, така и онлайн на www.douglas.bg!

» Само сега освен, че ще ползватe отстъпка с дигитална BEAUTY CARD, като наши лоялни клиенти ще натрупвате и Beauty точки!

» Промоцията не важи за продукти от категория Уреди за коса.

» За да ползвате отстъпката във физическите парфюмерии, е необходимо да дигитализирате своята BEAUTY CARD в профила си на douglas.bg и да покажете дигиталната си карта на касата на магазина. 

» За да ползвате отстъпката в онлайн магазина, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си, след което да добавите своята BEAUTY CARD през меню BEAUTY CARD. След това добавете харесаните продукти в кошницата. Ако тяхната стойност е над 100 лв., ще ви бъде приспадната отстъпка в размер на -20% от всички ненамалени артикули.

ДИГИТАЛИЗИРАЙ СВОЯТА BEAUTY CARD ТУК

» Ако нямате BEAUTY CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК

ЗАЯВИ НОВА BEAUTY CARD ТУК

» Съветваме Ви първо да се регистрирате и в процеса по регистрация да заявите, че искате карта, за да може след попълването на молбата за издаване на BEAUTY CARD, да Ви бъде начислена отстъпката при добавяне на продукти над 100 лв. в кошницата. По този начин ще може да се възползвате от промоцията още при първата си поръчка. 

» В случай, че изберете да направите заявка за BEAUTY CARD през потребителска кошница, НЯМА да се начисли отстъпка върху избраните от Вас продукти в тази първа поръчка.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата на продуктите. Поръчката на продукти от кампанията сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин, клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Информираме Ви, че информацията за наличност по физическите ни парфюмерии се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:
 1. LANCÔME Rénergie H.C.F. Triple Serum - Douglas до -18%
  Lancôme LANCÔME Rénergie H.C.F. Triple Serum Серум
  Специална цена 222,22 лв. Редовна цена 271,00 лв.
 2. MORPHE 35Xo Natural Flirt Core Repack - Douglas до -5%
  Morphe MORPHE 35Xo Natural Flirt Core Repack Сенки палитра
  Специална цена 53,20 лв. Редовна цена 56,00 лв.
 3. JIMMY CHOO I Want Choo - Douglas до -30%
  Jimmy Choo JIMMY CHOO I Want Choo Парфюмна вода (EDP)
  От 30,60 лв. Редовна цена 36,00 лв.
 4. Sauvage Eau de Parfum - Douglas до -17%
  Dior Sauvage Eau de Parfum Парфюмна вода (EDP)
  От 146,20 лв. Редовна цена 178,00 лв.
 5. KÉRASTASE Elixir Ultime L'Huile Originale Oil - Douglas до -30%
  Kérastase KÉRASTASE Elixir Ultime L'Huile Originale Oil Олио за коса
  Специална цена 54,25 лв. Редовна цена 77,50 лв.

Помогнете ни да направим 10 000 нови дигитални карти и ще Ви подарим талон за
отстъпка 40 лв. при следваща покупка над 140 лв.

 

» Ако достигнем 10 000 нови дигитални карти, ВСИЧКИ клиенти с дигитална BEAUTY CARD ще получат на посочения в BEAUTY CARD профила си имейл адрес талон за отстъпка на стойност 40 лв., валиден за покупка над 140 лв., активен в периода от 18.04.2022 г. до 30.04.2022 г. Талона ще получите на 14.04.2022 г. или на 15.05.2022 г. , САМО при достигане на 10 000 нови дигитални карти.

» След като дигитализирате картата си на douglas.bg, проверете дали вашите мейл и телефон са верни и актуални! Проверете и дали сте отбелязали отметката, че приемате съобщения от нас, за да може да Ви изпратим талона за отстъпка. Клиенти, които не приемат съобщения от нас, няма как да получат талона си за отстъпка.

» Талонът за отстъпка е еднократен и е валиден както за физическите ни парфюмерии, така и за онлайн покупки над 140 лв.

* С талона за отстъпка не може да се закупуват продукти в други промоции. Талонът не се комбинира с други ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Ако достигнем 10 000 нови BEAUTY CARD, имате дигитална карта, но не сте получили талон за 40 лв. отстъпка след 14.04.2022 г., свържете се с нас на тел. 0700 10 900 или ни пишете на [email protected]

 

 

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.