банер

С ВСЯКА НОВА ДИГИТАЛНА карта ще получите талон за 10 лв. отстъпка.

ПОМОГНЕТЕ НИ ДА НАПРАВИМ НОВИ 10 000 КАРТИ И

ВСИЧКИ картодържатели ще получат талон за 40 лв. отстъпка, валиден за покупки над 140 лв. 

 

» За да получите Beauty Card, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си, след което да добавите своята BEAUTY CARD през меню BEAUTY CARD

ДИГИТАЛИЗИРАЙ СВОЯТА BEAUTY CARD ТУК

 

» Ако нямате BEAUTY CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК

ЗАЯВИ НОВА BEAUTY CARD ТУК

 

» След заявка на нова Beauty Card ще получите по email талон за 10 лв. отстъпка и линк за активирането му.

 

» След отваряне/клик  на линка въведете номера на талона в полето тук:

  » След въвеждане на номера на талона ще получите нов мейл с линк за потвържение и код във Viber/Sms. Първо отворете линка през мейла:

   »  След това въведете кода от Viber/Sms. Kодът за активиране на талона съдържа само цифри:

 

  » След завършване на всички стъпки ще видите съобщение, че вашият талон е вече АКТИВЕН.

» Талонът за 10 лв. отстъпка е еднократен и е валиден както за физическите ни парфюмерии, така и онлайн.

» За да използвате талона за онлайн поръчка, е необходимо да го въведете в полето за промо код преди завършване на поръчката:


» За да го използвате във физическите ни магазини, е необходимо да предоставите на наш консултант мейла, в който имате код и баркод на талона за отстъпка.

» Помогнете ни да достигнем 10 000 нови дигитални карти от 01.04.2023 г. до 18.04.2023 г., и ще наградим ВСИЧКИ клиенти с дигитална BEAUTY CARD с талон за отстъпка на стойност 40 лв., валиден за покупка над 140 лв., активен в периода от 19.04.2023 г. до 19.05.2023 г. Талона ще получите на посочения в молбата за Beauty Card мейл, не по-рано от 19.04.2023 г.*

» Талонът за 40 лв. отстъпка е еднократен и е валиден както за физическите ни парфюмерии, така и онлайн, при покупки над 140 лв.

» След като дигитализирате картата си на douglas.bg, проверете дали вашите мейл и телефон са верни и актуални! Проверете и дали сте отбелязали отметката, че приемате съобщения от нас, за да може да Ви изпратим талона за отстъпка.

Клиенти, които не приемат съобщения от нас, няма как да получат талона си за отстъпка.

» Талонът за отстъпка е еднократен и е валиден както за физическите ни парфюмерии, така и онлайн, при покупки над 140 лв.

» За да го използвате във физическите ни магазини, е необходимо да предоставите на наш консултант мейла, в който имате код и баркод на талона за отстъпка.

» Талоните за отстъпка не се комбинират с други ОТСТЪПКИ, ПРОМОЦИИ*, НЕ можете да използвате два талона за една покупка. С талоните не може да бъде закупен GIFTCARD, нито продукт с етикети "Douglas Price" или "ОНЛАЙН ЦЕНА".

*По време на "Happy Loyal Days" нашите лоялни клиенти могат да изберат от коя промоция да се възползват:

  1. Талон за -40 лв. за покупки над 140 лв. с BEAUTY CARD
    или
  2. -20% отстъпка за покупки над 49 лв. с BEAUTY CARD

» Ако достигнем 10 000 нови BEAUTY CARD, имате дигитална карта, но не сте получили талон за 40 лв. отстъпка след 19.04.2023 г., моля, свържете се с нас на тел. 0700 10 900 или ни пишете на [email protected].

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.