ZADIG & VOLTAIRE THIS IS US! Тоалетна вода (EDT)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-66244
+11 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Безгрижен дух, заявка за лесен начин на живот: желание да бъдем щастливи и да бъдем щастливи заедно. Те споделят и играят с аромата като тотем. Без пол, без възраст, без граници.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 115,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Унисекс Категория аромат: Дървесен, Мускусен Връхни нотки: Ванилия Средни нотки: Кашмеран Базови нотки: Сандалово дърво
Описание на продукта
THIS IS US! за жени и мъже Новият Eau de Toilette за жени и мъже от Zadig&Voltaire , създаден от Матилд Бижауи. Поразителна и вечно дълготрайна Ванилия. Щастлив и ярък Кашмеран™. Пристрастяващо & rock’n’roll Сандалово дърво. Aромат за теб, който обединява всички членове на бандата Zadig! THIS IS US! на Zadig&Voltaire разказва историята на групата Zadig. Завинаги млади, завинаги заедно. THIS IS US! Банда приятели. Обединени от един и същ аромат. Общност на любов. На живот. Завинаги. Аромат, който обединява, като емблема. Аромат, който да споделиш, аромат за теб, аромат за нас. Безгрижен дух, заявка за лесен начин на живот: желание да бъдем щастливи и да бъдем щастливи заедно. Те споделят и играят с аромата като тотем. Без пол, без възраст, без граници. Обгръщащ чувствен аромат Мека текстура, изтъкана от Кашмеран™ и кремообразно сандалово дърво, върху голата кожа на секси мускуси и ванилия, с ярко пачуло. Аромат, създаден от Матилд Бижауи.
Начин на употреба
За обгръщащо и чувствено усещане, спрейнете новия Eau de Toilette THIS IS US! За жени и мъже върху точките на пулса като вътрешната част на китките, сгъвката на лактите и врата, зад и под ушите.
Състав
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, CITRIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, ISOEUGENOL, BHT
Оценка на потребителите
  1. THIS IS US
    Рейтинг:
    100
    ...за тези от нас, които обичаме дървесни нотки, не много сладки, с усещане за тежест и характер, но и известна свежест.

    Мнение от Ирена,

  2. Заслужава си!
    Ароматът е много добър и е доста траен!

    Мнение от Цветелина,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: ZADIG & VOLTAIRE THIS IS US!
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.