ZADIG & VOLTAIRE This is Her! Undressed Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-70672
+18 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Парфюмна вода за жени This is Her! Undressed от Zadig&Voltaire Насладете се на деликатния и чувствен аромат на This is Her! с новия веган аромат на Zadig&Voltaire This is Her! Undressed.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 182,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Дамски Категория аромат: Флорален, Дървесен, Подправъчен Връхни нотки: Био Джинджифил, Портокалов цвят Абсолю Средни нотки: Иланг - Иланг, Акорд Кожа Базови нотки: Био Сандалово Дърво от Непал, Мускус
Описание на продукта

Парфюмна вода за жени This is Her!

Undressed от Zadig&Voltaire Насладете се на деликатния и чувствен аромат на This is Her! с новия веган аромат на Zadig&Voltaire This is Her! Undressed. Неговите чувствени и слънчеви тонове на портокалов цвят и иланг-иланг се комбинират, за да създадат характерен аромат, подсилен от нотки на сандалово дърво. Джинджифилът в аромата осигурява експлозия от яркост, възхитително подчертана от пристрастяващо преливане от "солена кожа". Чувствен и сияен аромат. Свежи и искрящи нотки на джинджифил и портокалов цвят. Усещане за слънчева светлина и жизненост, обгърнати от иланг-иланг и изведени от аромата на "солена кожа". Пристрастяващи и чувствени спомени, оставени от интимната смесица от мускус и сандалово дърво.

Новата дамска парфюмна вода на Zadig&Voltaire, създадена от Sidonie Lancesseur, предлага слънчева и искряща нотка на интимност!

Вселената на This is Her! Undressed С парфюма This is Her! Undressed, Zadig&Voltaire предлага интимно, чувствено, лично и успокояващо изживяване. Този аромат за жени предоставя начин за автентично възстановяване на връзката със себе си и с другите: неговият ефект „кожа до кожа“ отваря изцяло нова глава към всяка история.

Женага This is Her! Undressed Тя е неволно елегантна и привидно искрена. По душа тя е страстна и независима жена, която се възползва максимално от живота.

Начин на употреба
Пръснете парфюма върху топлите точки на пулса - шията, китките, свивката на лактите - и се насладете на омайващият му аромат.
Състав
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRIC ACID, CITRAL, COUMARIN, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, ISOEUGENOL, GERANIOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5)
Оценка на потребителите
  1. Страхотен
    Изключителен аромат.

    Мнение от Деница,

  2. Моят нов любим аромат
    Новото любимо

    Мнение от Ралица,

  3. Характерен аромат
    Много характерен и отличаващ се аромат. Една идея по-мек и флорален от This is her.

    Мнение от Vasilena,

  4. Уникален:)
    Толкова траен и приятен аромат, усеща се цял ден. Наистина един уникален парфюм!

    Мнение от Милена,

  5. Woow!
    Рейтинг:
    100
    Скоро не бях се натъквала на такъв парфюм!Уникален аромат, подходящ точно за предстоящите сезони пролет/лято. Толкова свеж , не прекалено сладък и се развива чудесно! Пратиха ми мостра с друга пратка и изобщо не се замислих да го поръчам! Факта ,че бъдещия ми мъж ,"критик" на доста парфюми каза : Искам така да ухаеш на сватбения ни ден...Вие преценете

    Мнение от Рени,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: ZADIG & VOLTAIRE This is Her! Undressed
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.