YASUMI Konjac Sponge Face Wash With Silk Collagen For Skin With Signs Of Aging Гъби за лице

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
073604
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Гъба Konjac за измиване на лице, хипоалергенна. 100% натурална почистваща и масажна гъба, направена от корена на азиатското дърво конджак и обогатена с колаген.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
20GR
11,95 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 3M Тип продукт: Гъби за лице Пол: Унисекс Вместимост: 20GR Beauty категория: АКСЕСОАРИ ДРУГИ
Описание на продукта

Натурална почистваща и масажна гъба, направена от корена на азиатското дърво konjac и обогатена с колаген. Предназначена за кожа с признаци на стареене и ниски нива на влага.

До около 25 години настъпва хармония, колкото колаген се възпроизвежда, толкова намалява. По-късно губим средно около 1% колаген годишно. За съжаление, това е както количествена, така и качествена загуба.

От около 30-годишна възраст повече колаген се губи, отколкото се образува. Ето защо е важно цялостното почистване на кожата на лицето, правилната грижа и стимулиране на образуването на нови колагенови влакна. Уникалната структура на гъбата осигурява приятен масаж на избраната зона, стимулира притока на кръв и нежно ексфолира.

Благодарение на съдържанието на естествен овлажняващ фактор, той успокоява раздразненията, овлажнява и възстановява комфорта на сухата кожа. Осигурява на кожата незаменими аминокиселини, витамини и минерали. Изсветлява и предотвратява образуването на обезцветяване и петна. Има антибактериални и антиоксидантни свойства. Гъбата е алкална, като по този начин възстановява естественото pH на кожата.

Начин на употреба
Преди употреба накиснете гъбата във вода, докато стане мека. Препоръчително е да масажирате с кръгови движения. За да се наслаждавате на гъбата възможно най-дълго, изстискайте излишната вода след всяка употреба и я окачете на сухо място. Не съхранявайте гъбата вътре в душ кабината, тъй като влажната среда съкращава живота на гъбата. Ако гъбата не се използва дълго време, тя се втвърдява, което е естествено явление.
Състав
konjac root, collagen
Оценка на потребителите
  1. Мека и приятна гъба.
    Мека и приятна гъба, деликатно отстранява всичко от лицето.

    Мнение от Кристина,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: YASUMI Konjac Sponge Face Wash With Silk Collagen For Skin With Signs Of Aging
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.