THE ORDINARY Salicylic Acid 2% Masque Маска за лице

Маска за лице
Код на продукта:
070768
+6 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

С 2% салицилова киселина. Растителен въглен. Амазонски глини и сквалан.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 02 май - понеделник, 06 май
100ML
62,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Маска за лице Основна полза: Почиства порите по кожата в дълбочина. Изглажда епидермиса. Прочиства кожата. Предотвратява появата на несъвършенства. Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Унисекс Вместимост: 100ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Salicylic Acid 2% Masque е създадена за кожа с повяхнал тен и неравномерна текстура. Формулата, напоена с въглен и глина, прави кожата гладка и чиста, с усещане за свежест.

Салициловата киселина улеснява смесването с липидите на повърхността на кожата и е подходяща съставка за премахване на мъртвите кожни клетки от повърхността на мазната и склонна към несъвършенства кожа, като разкрива по-сияйната кожа отдолу.

Въгленът и глините са съставки, познати със своите способности за почистване в дълбочина, заради тяхната шупливост и голяма повърхност за абсорбиране. Те улесняват почистването на нечистотиите, които иначе остават на повърхността на кожата и запушват порите.

В сравнение със Salicylic Acid 2% Solution, Salicylic Acid 2% Masque е формула с отмиване.

Оставете за не повече от 10 минути, за максимален ефект от ексфолирането.

Начин на употреба

Използвайте един път или два пъти седмично върху чиста и суха кожа. Да не се използва върху мокра кожа. Нанесете равномерно върху лицето с върха на пръстите като избягвате зоната около очите. Оставете за не повече от 10 минути. Изплакнете обилно с хладка вода. Избягвайте зоната около очите и контакта с тях, както по време на нанасяне, така и при изплакване.

Препоръчва се тестване на пластир: Нанесете продукта, както е указано, на малка площ от кожата веднъж дневно в продължение на три дни, за да проверите дали сте чувствителни към продукта. Ако получите силно дразнене, копривна треска, подуване на очите и устата, мехури или затруднено дишане, изплакнете, спрете употребата и се консултирайте веднага с лекар. Дръжте далеч от деца.

 

*(Сигнал за слънчево изгаряне: този продукт съдържа бета хидрокси киселина (BHA), която може да увеличи чувствителността на кожата ви към слънце, и по-специално възможността от слънчево изгаряне. Използвайте слънцезащитен крем, носете защитно облекло и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт и в продължение на 1 седмица след това.)

Състав
Aqua (Water), Kaolin, Squalane, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Silica Cetyl Silylate, Salicylic Acid, Sodium Polyacrylate, Pentylene Glycol, Charcoal Powder, 4-t-Butylcyclohexanol, Sclerotium Gum, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phytic Acid, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).
Напишете вашето мнение
Оценете: THE ORDINARY Salicylic Acid 2% Masque
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.