THE ORDINARY Mandelic Acid 10% + Ha Серум

Серум за лице Ексклузивно
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
058749
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Манделова киселина с АНА и Хиалуронова киселина
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - вторник, 30 април
30ML
19,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12м Тип продукт: Серум Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Унисекс Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Ако обичате идеята за ексфолиране с алфа хидрокси киселини, но имате чувствителна, силно реактивна кожа, това е формулировката, която сте чакали. По-нежен „пилинг“ член от семейството на алфа хидрокси киселината, той прониква по-бавно в кожата. Алфа хидрокси киселините са утвърден герой за грижа за кожата. Съставките като гликолова, млечна и ябълчена киселина са известни със способността си да разтварят ‘stratum corneum’ (най-старият, най-тънкият, най-горния слой на кожата) и да разкриват по-младите, по-сияйни клетки отдолу. Тези мощни киселини обаче могат да раздразнят кожата, особено чувствителните тен - и тук се появява Mandelic Acid 10% + HA. Тази иновативна формула предлага пилинг, който е по-нежен от другите АНА формулировки. Как е по-нежно, ще попитате? Просто - молекулното тегло на манделовата киселина е по-голямо от това на другите алфа хидрокси киселини и този по-голям размер означава, че тя прониква по-бавно в кожата. Това прави по-мекото ексфолиращо изживяване, което е подходящо и за най-чувствителните кожи, оставяйки ги по-гладки, по-равномерни и разкошно блестящи. Формулата на Ordinary също включва хиалуронова киселина, която хидратира и успокоява кожата, като същевременно запълва фините линии.
Начин на употреба
Прилагайте веднъж на ден, в идеалния случай в вечер. Може да се разрежда с други терапии за намаляване на силата, докато кожата развие толерантност. Избягвайте контакт с очите. Ако дразненето продължава, прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията. Контактът на продукта с кожата трябва да бъде с ограничена честота или продължителност.
Оценка на потребителите
  1. Любим
    Ползвам този продукт постоянно и съм много доволна от нежното ексфолиране! Радвам се, че го има.

    Мнение от Людмила,

  2. Страхотен
    За краткото време, през което използвам серума, мога да кажа, че наистина действа.
    Кожата на лицето ми е с избистрен и равномерен тен. Не изсушава кожата.

    Мнение от Boianka,

  3. Чудесен ексфолиант за реактивна кожа
    Рейтинг:
    100
    Силно препоръчвам този продукт за всеки, който има чувствителна кожа, с неравномерен тен, замърсени пори и пигментация. Резултатите, дори след неколкократно нанасяне, са изумителни.

    Мнение от Steff,

  4. THE ORDINARY Mandelic Acid 10% + Ha
    Много съм доволна, тъй като продуктът е много нежен и не дразни кожата ми. Ексфолира нежно.

    Мнение от Людмила,

  5. Чудесен продукт за заличаване на пори
    Много съм доволна. Комбинирам продукта с Niacinamide 10%+ Zinc 1% вечер, като първо нанасям Mandelic Acid. При нанасяне се усеща леко мазен, но попива бързо. Доста добре ми понася на кожата, с чувствителна кожа съм. Кожата ми е по сияйна, с по-равен тен и порите се заличават напълно и дори не се замърсяват след това, както и за пигментацията ми помогна много.

    Мнение от Христина,

  6. Mandelic Acid 10%
    Много нежно и деликатно действа, омекотява кожата, не е агресивен.

    Мнение от Kalina,

  7. Лек и щадящ ексфолиант
    Удачен продукт за леко ексфолиране на чувствителна кожа. Преди време прекалих със силни киселини и кожата ми стана по-реактивна, но с този серум нямам проблем.

    Мнение от Laura,

  8. Невероятен продукт
    Продуктът е просто чудесен! Невероятно допълнение към вечерната рутина, комбинирам с Niacinamide 10%+ Zinc 1%, който редувам с Vit. C Suspension 23%. Ефектът е просто невероятен!

    Мнение от Айля,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: THE ORDINARY Mandelic Acid 10% + Ha
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.