SUMMER CRAZY DAYS

  -20% при покупка над 50 лв.

от 06.07.2022 до 10.07.2022

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията SUMMER CRAZY DAYS е валидна ONLINE от 06.07 до 10.07.2022г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията ще бъде активна във физическите ни магазини от 07.07. до 10.07.2022г.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки с изключение на:

  • вече намалени продукти по други текущи промоции;
  • при закупуване на GIFT CARD;
  • продукти с онлайн цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  и лейбъл DOUGLAS PRICE Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Отстъпката е в размер на -20% при покупки над 50 лв. Преди изчисляване на отстъпката, от общата стойност на поръчката автоматично се изключва стойността на продуктите, които не са включени в промоцията.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 20% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сумата от 50 лв. 

» Подаръкът от 2 мостри важи при над 80 лв. и мострите са по избор на клиента, като трябва да се добавят в кошницата преди завършване на поръчката.

» При достигане на сумата от 150 лв. /след приспадната отстъпка/ в кошницата автоматично ще се добавят две мостри подарък. Ако поръчката е над 150 лв., но НЕ сте добавили 2 мостри по избор, в поръчката ще получите само двете мостри подарък за над 150 лв.

» Поръчката на продукти от кампанията SUMMER CRAZY DAYS сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Отстъпките от кампанията не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.