SUMMER CRAZY DAYS

 -20% на всичко*

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:
  1. HERMÈS Twilly Eau Ginger до -20%
    Hermès HERMÈS Twilly Eau Ginger Парфюмна вода (EDP)
    От 124,80 лв. Редовна цена 156,00 лв.
  2. LANCÔME Advanced Génifique Eye Cream до -15%
    Lancôme LANCÔME Advanced Génifique Eye Cream Продукт за очи
    Специална цена 106,25 лв. Редовна цена 125,00 лв.

» Кампанията SUMMER CRAZY DAYS -20% на всички продукти e валидна в периода от 08.07.2021 г. до 11.07.2021 г. във физическите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE и онлайн на страницата https://douglas.bg.

» Срокът за доставка по време на SUMMER CRAZY DAYS ще бъде 4 раб. дни. Поръчки, направени до 11:00 влизат в обработка на следващия работен ден.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията SUMMER CRAZY DAYS сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Обявените на сайта цени са финални.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

РАНЕН ДОСТЪП

 с дигитална Beauty CARD още на 07 юли*

ONLINE и във физическите магазини

» Ранния достъп -20% на всички продукти с електронна Beauty CARD ще бъде валиден само на 07.07.2021 г. във физическтите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE и онлайн на www.douglas.bg!

» Само сега освен, че ще ползватe отстъпка с дигитална Beauty Card, като наши лоялни клиенти ще натрупвате и Beauty точки!

» За да ползвате отстъпката във физическите парфюмерии, е необходимо да дигитализирате своята Beauty CARD в профила си на douglas.bg и да покажете електронната си карта на касата на магазина. 

» За да ползвате отстъпката в онлайн магазина, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си, след което да добавите своята карта Лоялен клиент Beauty CARD през меню Beauty Card. При влизане като регистриран потребител с добавена карта, в профила ще виждате намалените цени.

» Ако нямате Beauty CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК

» Съветваме ви първо да се регистрирате и при регистрацията да заявите, че искате карта, за да може след попълването на молбата за издаване на Beauty Card, да виждате намалените цени. По този начин ще може да се възползвате от ранния достъп с Beauty Card в кампанията SUMMER CRAZY DAYS още при първата си поръчка. 

» В случай че изберете да направите заявката за Beauty CARD през потребителска кошница, НЯМА да се начисли отстъпка върху избраните от Вас продукти в тази първа поръчка.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

 
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.