Summer Bonus - Условия

 

SUMMER BONUS

 -12% при покупка на обща стойност на и над 120 лв. 

 -22% на всички покупки на и над 220 лв.

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Summer Bonus е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 27.07.2022 г. до 31.07.2022 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки с изключение на:

    • продукти от категория Beauty Уреди;
    • вече намалени продукти по други текущи промоции;
    • при закупуване на GIFT CARD;
    • продукти с онлайн цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  и лейбъл DOUGLAS PRICE Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Отстъпката е в размер на -12% при покупки на стойност на или над 120 лв. и -22% при покупки на или над 220 лв. Преди изчисляване на отстъпката, от общата стойност на поръчката автоматично се изключва стойността на продуктите, които не са включени в промоцията.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 12% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 120 лв. от продукти, които участват в промоцията. Когато сумата достигне 220 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане 22%.

» Поръчката на продукти от кампанията Summer Bonus  сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Отстъпките от кампанията не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.