Stay home! Stay beautiful!

#КрасивиВкъщи

» Парфюмери Дъглас България е социално отговорна компания. Ние се грижим за здравето на нашите клиенти и служители. В тази връзка ви призоваваме да останете вкъщи. Това по никакъв начин няма да попречи на това да бъдете красиви, защото красотата е по-близо отвсякога. DOUGLAS.BG работи 24/7, за да задоволи всички ваши Beauty желания и спазвайки всички изисквания на здравното министерство. Поръчвайки онлайн и ограничавайки контактите си, помагате за справяне със ситуацията. Поръчайте в периода 31 март - 30 април и ще получите -20% отстъпка на всички продукти и безплатна доставка за цялата страна независимо от стойността на поръчката.

» Промоцията е валидна до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин НЯМА да бъдат изпълнявани до отмяна на заповедта на здравния министър. Затова ви даваме безплатна доставка на територията на цялата страна независимо от стойността на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Обявените на сайта цени са финални.

» Моля имайте предвид, че информацията за наличност се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

» Отстъпката не се комбинира с други намаления, промоционални предложения, промокодове, ваучери и талони за отстъпка, както и с отстъпка за рожден ден. Отстъпката не важи за закупуването на Gift Card.

» Условията на доставка може да прочетете ТУК

»Благодарим ви за доверието, което ни гласувате и търпението, докато опаковаме и изпратим с грижа вашите продукти. Ако има тема, която ви интересува или искате да засегнете въпрос, чиито отговор не откривате в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ, пишете ни съобщение в социалните ни мрежи или на e-mail: [email protected]

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.