BEAUTIFUL VALENTINE'S DAY

-20% на всички аромати

-25% на всички грим продукти

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:

» Кампанията Свети Валентин важи в парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE и онлайн на DOUGLAS.BG в срок от 08.02.2022 г. до 14.02.2022г. (включително).

» Промоцията -20% важи за всички продукти в категория ПАРФЮМИ 

» Промоцията -25% важи за всички ГРИМ продукти в категория ГРИМ /не важи за лакове за нокти, аксесоари и почистващи продукти за грим/.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от Свети Валентин сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Обявените на сайта цени са финални.

» Промоцията не се комбинира с други промоции, ваучери и талони за отстъпка, промокодове и отстъпка за рожден ден.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.