SMILE MAKERS THE TENNIS PRO G-spot Rechargable Vibrator ВИБРАТОРИ

Код на продукта:
073937
+10 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Smile Makers Tennis Pro е мощен и ергономичен вибратор за g-точка, изработен със заоблена глава за прецизно удоволствие. Стремейки се към смесени оргазми, той ще ускори пулса ви и ще ви накара да се изпотите по най-добрия възможен начин.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
100,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Унисекс Тип продукт: ВИБРАТОРИ Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА
Описание на продукта
Smile Makers Tennis Pro е мощен и ергономичен вибратор за g-точка, изработен със заоблена глава за прецизно удоволствие. Стремейки се към смесени оргазми, той ще ускори пулса ви и ще ви накара да се изпотите по най-добрия възможен начин. Характеристика: Комбинация от ергономична форма и мощна технология за прецизна и интензивна стимулация; Заоблена и ъглова глава за целенасочен масаж на G-точката; Дълбоки и плавни вибрации; Идеален за изследване на смесени оргазми; Супер гладък силикон за чувствено докосване; Безшумен; 4 скорости и 2 режима на пулсация, за да намерите какво ви приляга най-добре; 15,3 см х 4,2 х 3 см; 2 години гаранция; Какво го различава от предишния модел - новата ера вибратори на Smile Makres вече имат презаредима батерия и включено зарядно.; Ползи: Предназначен за хора с вулви; Мощна технология, осигуряваща силни и шумни вибрации; Първокласен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир; Без фталати; 100% безопасен за тялото; Лесен за почистване; Забавен факт: G-точката е ерогенна зона на предната стена на влагалището, където вътрешната структура на клитора се допира до влагалището. Стимулирането на G-точката може да доведе до умопомрачителни оргазми.
Начин на употреба
Съвет #1: започнете със стимулиране на външната част на клитора, като нанесете заоблената глава върху качулката, за да натрупате възбуда, с леки скорости. Съвет #2: преместете вибратора навътре със заоблената глава към предната стена на вагината, за да стимулирате G-точката. Съвет #3: изследвайте вагината, за да намерите вашето място, като използвате заоблената глава. След като намерите приятна зона, увеличете скоростта и започнете да играете с режимите на пулсиране за интензивен масаж. Съвет #4: за по-лесно поставяне, комбинирайте The Tennis Pro с Generous Gel лубрикант. Предпазни мерки: Продуктите на Smile Makers са произведени с много строги стандарти за безопасност и качество. Всеки продукт и компонент е строго тестван. Избягвайте да излагате вашия Smile Maker на пряка слънчева светлина за продължителни периоди от време. Никога не излагайте вашия продукт Smile Makers на екстремна топлина (>50 °C)
Състав
Първокласен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир.
Напишете вашето мнение
Оценете: SMILE MAKERS THE TENNIS PRO G-spot Rechargable Vibrator
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.