SMILE MAKERS The Surfer Small Bullet Rechargable Vibrator ВИБРАТОРИ

Код на продукта:
075890
+6 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Smile Makers The Surfer е мощен и компактен вибратор за клитора. С изпъкнал нос с малки перки за създаване на чувствено докосване, той доставя разтърсващи тялото вълни на удоволствие, които ще ви накарат да се задъхате.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 30 април - сряда, 01 май
60,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Унисекс Тип продукт: ВИБРАТОРИ Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА
Описание на продукта
Smile Makers The Surfer е мощен и компактен вибратор за клитора. С изпъкнал нос с малки перки за създаване на чувствено докосване, той доставя разтърсващи тялото вълни на удоволствие, които ще ви накарат да се задъхате. Закръглена глава с малки перки за създаване на перфектен допир върху клиторната част, която е и най-чувствителната част; Преносим и мощен; Супер гладък силикон за чувствено докосване; Безшумен; 3 скорости и 1 режим на пулсиране, за да намерите подходящото за вас; 9,8 cm x 2,8 x 2,9 cm ; Водоустойчив; 2 години гаранция; Ползи: Изработен от висококачествен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир; Не е тестван върху животни; Без фталати; 100% безопасен за тялото; Лесен за почистване; Какво го различава от предишния модел - новата ера вибратори на Smile Makres вече имат презаредима батерия и включено зарядно. Забавен факт: Поставете малките перки на заоблената му глава върху клитора и преминете постепенно от най-ниската скорост към най-високата и след това в режим на пулсиране.
Начин на употреба
Съвет #1: за да направите нещата по-интересни, претърколете го върху зоната на вулвата като лек масаж, след което се върнете към клитора. Съвет № 2: дискретен и преносим, Surfer е идеален спътник за облекчаване на стреса, докато сте в движение. Съвет #3: за допълнително удоволствие и нежно докосване, добавете няколко капки лубрикант Generous Gel. Предпазни мерки: Продуктите на Smile Makers са произведени с много строги стандарти за безопасност и качество. Всеки продукт и компонент е строго тестван. Избягвайте да излагате вашия Smile Maker на пряка слънчева светлина за продължителни периоди от време. Никога не излагайте вашия продукт Smile Makers на екстремна топлина (>50 °C)
Състав
Първокласен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир.
Напишете вашето мнение
Оценете: SMILE MAKERS The Surfer Small Bullet Rechargable Vibrator
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.