VAN CLEEF&ARPELS

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Купете парфюм Van Cleef & Arpels – майстори на бижутерското изкуство и парфюмните композиции

Парфюм Van Cleef & Arpels - традиционната компания Van Cleef & Arpels е основана във Франция през 1906 г. на площад Вандом в Париж. През 1976 г. Van Cleef & Arpels лансират първия си аромат - Eau de Parfum First.

Ароматите на Van Cleef & Arpels, както и бижутата, вдъхновяват със своя лукс, елегантност и уникален чар. Много от творенията са истинска класика, която много жени използват от десетилетия. Вземете парфюмна вода и тоалетна вода Van Cleef & Arpels на DOUGLAS.BG.

Van Cleef & Arpels Moonlight Patchouli - аромат от колекцията Extraordinaire

Парфюмната вода Moonlight пачули от Ван Клиф и Арпелс принадлежи към колекцията Extraordinaire. Тя включва цяла гама от различни парфюми, които вдъхновяват отново и отново благодарение на изтънчените си формули от изискани съставки.

Едноименното пачули определя ароматното изживяване на дамския парфюм. Ароматът се отваря с флорална връхна нотка на роза и ирис. Следва топлото сърце с велурени нюанси. В базовата нотка маслото, получено от листата на пачули, влиза в сила. Флоралната и в същото време дървесно-топла нотка на парфюмната вода за жени е съблазнителна и загадъчна като нощ на лунна светлина. Както всички композиции на Van Cleef & Arpels, този дамски аромат също се отличава със своята дълготрайност.

Купете парфюми Van Cleef & Arpels онлайн на DOUGLAS.BG и открийте други аромати от колекцията Extraordinaire

Колекцията Van Cleef & Arpels Extraordnaire не представя само Moonlight пачули, но и цяла гама от аромати. California Rêverie ви отвежда до сърцето на Калифорния. Мандарина и нероли се комбинират с флоралното сърце от жасмин за чувствена композиция.

Парфюмната вода Neroli Amara е свежа и деликатна като пролетен ден в Средиземно море. Цитрусовите плодове и портокалови цветчета задават тона на този парфюм Van Cleef & Arpels. С Bois Dore избирате друг чувствен аромат от марката. С него дървесните нюанси, мускус и зърна тонка водят до неустоимо единство.

Van Cleef & Arpels Precious Oud е флорален аромат. Връхната му нотка е съставена от пресен бергамот и розов пипер. В сърцето се преплитат тубероза, тамян и жасмин. Ароматната композиция е завършена с база от ветивер, сандалово дърво, пачули и едноименния Уд. Това е смола с интензивен аромат, извлечена от дървото Aquilaria. Това придава на парфюма дървесен и вълшебен компонент.

За Patchouli Blanc историята на пачули е основното вдъхновение, автентично пачули, което неизбежно ни води до усещането за копринен, обгръщащ кашмир върху кожата. Неустоимо съблазнителен, чист аромат с кристална свежест, който изразява идеята за меко и памучно бяло.

Който и аромат на Van Cleef & Arpels да изберете, може да сте уверени, че сте направили правилния избор – всички са луксозни, дългoтрайни и разпознаваеми.  

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.