SMILE MAKERS THE BILLIONAIRE Begginers Rechargable Vibrator ВИБРАТОРИ

Код на продукта:
073934
+10 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Неговата гъвкава форма и мощна технология го правят идеален избор за изследване на вътрешна и външна стимулация. Избягайте в свят на луксозни усещания и спиращи дъха моменти.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 08 май - четвъртък, 09 май
100,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Унисекс Тип продукт: ВИБРАТОРИ Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА
Описание на продукта
Smile Makers The Billionaire е емблематичен вибратор. Неговата гъвкава форма и мощна технология го правят идеален избор за изследване на вътрешна и външна стимулация. Избягайте в свят на луксозни усещания и спиращи дъха моменти. Характеристика: Шикозен вибратор за начинаещи, които не искат да избират между външна и вътрешна стимулация; Заоблена глава за масаж на клитора и вулвата; Елегантно тяло за изследване на вагиналното удоволствие; Мощна вибрационна технология с ниска скорост за нежни стимулации и интензивни импулси за оргазъм; Супер гладък силикон за чувствено докосване; Безшумен; 4 скорости и 2 режима на пулсация, за да намерите вашия фаворит; 14,4 см х 3,4 х 3,4 см Какво го различава от предишния модел - новата ера вибратори на Smile Makres вече имат презаредима батерия и включено зарядно. Ползи: Предназначен за хора с вулви; Оптимизиран въз основа на отзивите на потребителите; Мощна технология, осигуряваща силни и шумни вибрации; Първокласен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир; Безшумен; 2 години гаранция; Водоустойчив, лесен за почистване; Без фталати - 100% безопасен за тялото; Не е тестван върху животни; Забавен факт за удоволствие: Повече от 50% от жените използват вибратори и 9 от 10 жени гледат положително на използването на вибратори.
Начин на употреба
Съвет #1: нанесете кръглата глава на The Billionaire върху клитора. Съвет #2: вкарайте внимателно във вагиналния вход и останете там, за да стимулирате тази силно чувствителна зона. Съвет #3: изследвайте вътрешната стимулация, като си играете със скоростите и 2 режима на пулсации. Съвет #4: използвайте Generous Gel лубрикант за приятно усещане за плъзгане. Предпазни мерки: Продуктите на Smile Makers са произведени с много строги стандарти за безопасност и качество. Всеки продукт и компонент е строго тестван. Избягвайте да излагате вашия Smile Maker на пряка слънчева светлина за продължителни периоди от време. Никога не излагайте вашия продукт Smile Makers на екстремна топлина (>50 °C).
Състав
Първокласен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир.
Напишете вашето мнение
Оценете: SMILE MAKERS THE BILLIONAIRE Begginers Rechargable Vibrator
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.