Промоция козметика за лице и грим май 2021

-15% на всички продукти грижа за лице

-20% на всички грим продукти

ONLINE с Beauty CARD 25-27 май*

» ЕКСКЛУЗИВНО кампанията -15% на всички продукти грижа за лице и -20% на всички грим продукти с Beauty CARD ще бъде валидна само онлайн от 25.05.2021 г. до 27.05.2021 г. включително на www.douglas.bg!

» Отстъпката -15% на всички продукти грижа за лице е валидна за всички продукти в категория ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

» Отстъпката -20% на всички грим продукти е валидна за всички продукти в категория ГРИМ

» За да ползвате отстъпката в онлайн магазина, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си и да добавите своята карта Лоялен клиент Beauty CARD. При влизане като регистриран потребител с добавена карта в профила, ще виждате намалените цени.

» Ако нямате Beauty CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК. 

» Съветваме ви първо да се регистрирате и при регистрацията да заявите, че искате карта, за да може след попълването на молбата за издаване на Beauty CARD, да виждате намалените цени. По този начин ще може да се възползвате от промоцията още с първата си поръчка. 

» В случай че изберете да направите заявката за Beauty CARD през потребителска кошница, НЯМА бъде начислена отстъпка върху избраните от Вас продукти в тази първа поръчка.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Срокът за доставка на поръчки, направени в периода на кампанията, ще бъде 3-4 работни дни*.
*Поръчки, направени след 11:00 АМ, се считат за входирани на следващия работен ден.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

 

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.